Information

För muspekaren över sviterna och rummen nedan för att se bilder och klicka för att läsa mer om varje rum. På varje rums sida kan du sedan klicka på bildspelet för att se större bilder. Vi har två typer av rum – Svit och Standard. Skillnaden är främst hur många katter som kan bo i rummet. Nr 1, 3, 5 och 7 ligger på husets västra sida, med utsikt över bäcken och ängarna samt har kvällssol. Nr 2, 4, 6, 8 och 9 ligger på husets östra sida, med utsikt över stenpartiet och kullen samt har morgonsol. Vi förbehåller oss rätten att flytta din katt till annat rum än bokat för att undvika rumsbyten etc.

Om rummen

Varje svit eller standardrum är utrustat med klösträd av naturbjörkstam, kattlåda, Litter Locker, spade, ytor i olika nivåer att vila på och iaktta omgivningen, gömställe att krypa in i, matplats, friskt vatten i skål skild från matplatsen, fönster med bred fönsterbänk och full takhöjd 2,4 m. Sviterna är dessutom utrustade med en vägghylla. Alla tillhörande uterum har liggytor i olika höjder, trägolv, nätväggar, nätdörrar, takhöjd 2,0 m och dubbla slussar för säkerhetens skull. OBS! Vissa bilder är äldre och på dem kan gardiner och fleecefiltar förekomma. 

Rent & snyggt

Vi har valt bort all onödig inredning i våra rum och i kattpensionatet såsom långhåriga ryamattor, klätterställningar klädda med plysch, gardiner, fluffigt pynt, plastväxter och andra inredningsdetaljer utan funktion. Det har vi gjort därför att vi vill ha ordentligt rent mellan varje kattgäst; dels för att förhindra smitta och dels för att det minskar ner lukten av andra katter till ett minimum, vilket gör att våra kattgäster känner sig lugnare och acklimatiserar sig snabbare.