Välkommen och tack för att du vill boka hos oss!

Här hittar du en manual över hur du bokar, om du behöver.

Nedanstående text innehåller viktig information – vi rekommenderar att du läser hela texten innan du bokar!

När du fyller i och skickar in bokningsförfrågan godkänner du även alla villkor, som gäller vid en vistelse hos oss. Observera att vi inte tar emot preliminärbokningar. Du betalar med kort, som du registrerar vid bokningen, Swish till 123 147 61 67 eller med faktura via e-post senast kl 12:00 dagen innan incheckningsdagen. Din bokning är inte giltig innan vaccinationsstatusen kontrollerats och bekräftats av oss. Minsta debiterbara tid är 3 nätter. Normalt sker incheckning söndag-fredag och utcheckning söndag-fredag på klockslag som vi kommit överens om. Du bokar en exakt tid och kommer sedan exakt på klockslaget. Behöver din katt medicinering under vistelsen, fyller du också i formuläret för medicingivning. Vanliga frågor och svar hittas i vår FAQ. Får du problem under bokningen kontakta oss, så hjälper vi till.

Avbokningsregler

Avbokningstid för bokningar under både hög- och lågsäsong är 1 dag. Vid avbokning senast dagen innan incheckningsdagen återfås hela betalningen. Vid avbokning samma dag som incheckning debiterar vi 50% av kostnaden om du inte kan styrka att du eller katten drabbats av sjukdom.

Vaccinationsregler

Du ansvarar själv för att din katt har de vaccinationer vi kräver och du ska kunna visa det. Första gången du bokar vill vi alltid att du mejlar/sms:ar en inskannad/fotad kopia av kortet, så kontrollerar vi att våra krav uppfylls. OBS! Om din katt inte är korrekt vaccinerad enligt våra krav, så kan vi inte ta emot den.

Ledigt eller bokat

Länken ”Visa tillgänglighet” under bokningsformuläret här nedan visar bokade respektive lediga rum. Bokat = GRÅTT, ledigt = GRÖNT. Vi förbehåller oss rätten att flytta din katt till annat rum än bokat för att undvika rumsbyten etc.

Datahantering

När du bokar via vårt bokningssystem Sirvoy godkänner du också att vi behandlar dina personuppgifter. De sparas bland annat för att vi ska kunna administrera din bokning, för att vi ska kunna se om du är berättigad till stamkundsrabatt, för att vi ska kunna uppfylla Djurskyddslagens bestämmelser och för statistik. Vill du att vi raderar dina personuppgifter, kontakta oss. Läs mer om Dataskyddsförordningen (GDPR).

 

BOKA HÄR:


Logga in:

(Sök tidigare bokning, registrera kort, avboka etc)


Så här går det till:

In- och utcheckning sker utomhus. Du kontaktar oss via sms när du parkerat framför våra grindar, så kommer vi till dig och hämtar eller lämnar katten i sin transportbur. Lösa katter med till exempel sele tillåts inte, katten ska befinna sig i en stängd, hel och ren transportbur. Ska katten hämtas och lämnas i hemmet gäller samma regler. Överlämnandet sker utomhus med katten i sin stängda transportbur. Vänligen passa överenskomna tider noga, så att din katt slipper sitta och vänta i sin transportbur.  

Katten får inte ha med sig några leksaker, filtar (förutom i transportburen), kuddar eller andra tillbehör under vistelsen. Om din katt har specialfoder, skickar du med den i en max 2 kilos påse (vi kan inte förvara stora fodersäckar) eller portionerat efter antal vistelsedagar och gärna någon extra dag. Eventuell medicin skickas med som vanligt, tillsammans med instruktioner för dosering etc. Vid medicingivning skall du alltid fylla i vårt medicingivningsformulär i samband med bokningen. All övrig information i samband med bokningen hittar du under Villkor.


Hundägare

Har du både hund och katt? Eller kanin, häst och fjäderfän? Vi samarbetar med Qamillas Katt & Hund i Rävlanda.

Veterinärtjänster

När våra gäster eller våra egna djur har behov av en veterinär, så samarbetar vi med och rekommenderar Lerums Djursjukhus

Bed & Breakfast

Söker du övernattning, parkering & transfer till flygplatsen? Vi samarbetar med Lugnets Bed & Breakfast i Hällingsjö.


Transporttjänster Göteborg Landvetter Flygplats (GOT)

Mötesplats vid bokning av våra tjänster Totalservice och Hämta/Lämna (Göteborg Landvetter Airport GOT) är hämta-lämna-parkeringen P10, mitt emot ankomsthallen och flygbusshållplatsen, se karta nedan.