Tack för en fin vecka för Beauty och oss som kan koppla av när hon har det så bra

Mail 2024-02-18

Petra

Tryggt, proffsigt och vänligt. Sverker kom hem efter tre veckor, lugn, glad, fin i hull och päls. Toppen att få se lite bilder på FB när man är långt borta.

Facebook 2024-02-18

Cathrine

King och Lillemor tackar för veckan hos er. Två välmående katter som kom hem. Stort tack från oss!

Facebook 2023-11-07

Helena

Nöjda matte och husse ★★★★★
 
Mycket trevligt, professionellt och flexibelt. Fick bilder och information under vistelsen. Fick även återkoppling efter vistelsen. Detta känns som ett säkert ställe att lämna sin katt när man åker på semester.
 
Standard ★★★★★
Service ★★★★★
Läge ★★★★
 
Tripadvisor 2023-10-17

Pierre B

★★★★★ Kan rekommenderas, lugnt o tryggt pensionat där mina två katter har haft en toppenvecka. Personalen har stor kompetens och kunskap.

Reco.se 2023-10-04

Pernilla

Oscar är alltid nöjd och glad när han kommer hem. Känns skönt att veta att han är väl omhändertagen när jag är borta.

Facebook 2023-09-21

Tina

Tack snälla för denna gång ♥️ Vi är så nöjda med er service, och katterna likaså. Nu kommer ert pensionat alltid att vara vårt förstahandsval till vår lilla trio.

Facebook 2023-09-08

Iris

Tack för fint omhändertagande av Simba som var glad o lycklig när han kom hem ❤️

Facebook 2023-09-07

Kristina

Mycket nöjd med allt. Rekommenderar varmt.

Google 2023-08-30

Jasminka

★★★★★ Professionellt omhändertagande
 
Då vi tagit över en 3-årig katt från ett dödsbo var jag osäker på hur vistelsen skulle utfalla. Men det fungerade över förväntan. Med det omhändertagande som kattpensionatet erbjuder kan jag som matte känna mig trygg. Rekommenderar Kattpensionat Egypten!
 
Standard ★★★★★
Service ★★★★★
Läge ★★★★
 
Tripadvisor 2023-07-31

Irén C

Asal kommer absolut tillbaka till er och njuter av er toppenservice!

Facebook 2023-04-26

Korush

Tack så jättemycket för att ni tagit hand om Mizzie. Hon har haft det så bra hos er. Stort tack och vi kommer gärna tillbaka.

Facebook 2023-04-20

Birgitta

Fick hem en nöjd och glad katt efter sitt 1a pensionat besök. Tack för ert fina omhändertagande hälsar vi o Ester!

Facebook 2023-04-15

Lotta

De tog hand om våra katter på ett väldigt fint sätt. Engagerade, kunniga och månade verkligen om katterna. De var även flexibla och lätta att komma i kontakt med. Skulle inte tveka att använda Kattpensionat Egypten igen!

Facebook 2023-04-13

Anders

★★★★★ Det känns så tryggt att lämna katten hos Björn och Annika när man åker på semester. Kan bara rekommendera Kattpensionat Egypten.

Google 2023-03-21

Anne

★★★★★ Bästa kattpensionatet!

Google 2023-03-02

Brittmarie

Tack för denna gång bästa ni! Två trygga, gosiga och efterlängtade kattkillar kom hem, ännu finare i pälsen än vanligt! Syns att de blivit utomordentligt väl omhändertagna! ✨💕

Facebook 2023-01-10

Malin

Tusen tack för fint omhändertagande. Katterna var så lugna och fina när de kom hem, så förstår att ni tagit väl hand om dem. Och stort tack för flexibilitet kring tider för hämtning och lämning! Det underlättade verkligen. Frasse, Maja och Disa tackar för leksaker och godis!

Pernilla

Stort tack för all hjälp Annika och Björn! Don Vito har berättat att han hade jättekul hos er och att han fick träffa massa roliga kattkompisar. Men han gillar att vara hemma också och vi sänder massa kramar till er 🙋❤️.

Facebook 2023-01-08

Amer & Danka

★★★★★

 

Google 2023-01-06

Hans

Stort tack för gott omhändertagande av Sigrid, hon hälsar och tackar för den goda julklappen! Sigrid fick verkligen eget fokus då hon kom hem och inte behövde konkurrera med vår hund. Det blev mycket mys  Önskar ett riktigt Gott Nytt År! På återseende!
 
Mejl 2022-12-30

Maud

Tack säger både matte och Alice. Mycket trevligt och tryggt ställe där omvårdnad och kärlek visades. Fick en snabb inackordering och hjälp med bokningen. Toppenställe för katten. 🐈💕🙏
 
Facebook 2022-12-13

Annika C

Mycket trevliga och engagerade värdar. Suverän service med bilparkering och hämta/lämna på flygplatsen. Våra katter visar inga sura miner utom tvärtom är de gladare, keligare och leker mer med varandra utomhus. Känner mig trygg med att lämna dem på Egyptens pensionat om vi skulle resa bort ytterligare någon gång framöver.

Facebook 2022-11-23

Marie

Vi är så glada att vi hittade er, Kattpensionat Egypten. Vi är mer än nöjda och Troubles mår prima efter 10 dagar i er vård. Rekommenderas med varmt hjärta!

Sms 2022-11-23

IngMarie

★★★★★ Lämna dina katter i goda händer! Vi har haft våra katter flera gånger på detta pensionat, upp till två veckors vistelse. Pensionatet präglas av stor kunskap, intresse för katter, omsorg samt ordning och reda. Här känns det alltid lika tryggt att lämna sina katter. Även vår ängsligaste katt har inte visat några som helst stresstendenser eller beteendeförändring vid hemkomst. De har ätit bra, varit nyfikna och livliga som vanligt. Vår ena katt som tenderar att slicka sig på samma ställe vid stress så pälsen försvinner har inte alls gjort detta under tiden på pensionatet. Vi har bara gott att säga om detta katthotell och rekommenderar det varmt!

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 
Tripadvisor 2022-11-09

Stan094

★★★★★

 

Google 2022-11-02

Patrik

Bästa ”Panget” när tvåbenta åker bort och katten/katterna tar semester. Omvårdnad, Kärlek, Uteplats. Annika och Björn har lång erfarenhet och kan sin sak. Blev rekommenderad Egypten av ett annat Katthotell som hade semesterstängt. Frågade dem var de skulle lämna sina katter och svaret blev….Hos Kattpensionat Egypten så valet blev enkelt och vi blev mycket nöjda.
Vi kommer återkomma hit igen. Tusen tack för en härlig 2 veckors vistelse ”Jamar” Leffe och Lykka 🫶🏻🙏😽
 
Facebook 2022-10-21

Lotta

Vi tackar för fint omhändertagande, speciellt flygplatsservicen ✈️🚙🐱🐱. Så roligt att kunna följa katterna på bilder på denna sida👍🏻😊.

Facebook 2022-10-09

Lisa

Dom tackar för hotellet och vi tackar för trevligt bemötande och service! 🙂👌🐈‍⬛

Facebook 2022-10-05

Kim

Kommer definitivt välja er nästa gång killarna ska på hotell, kändes så tryggt för en nojig kattmamma 🙂

Mejl 2022-10-04

Camilla

Våra katter har tillbringat 14 dagar på Egyptens kattpensionat och dom är väldigt nöjda, hälsningar från Bamse och Sotis 😻 Ps. ägarna är mycket nöjda dom med.

Facebook inkorg 2022-09-19

Mari

Mycket hjälpsam vid bokning då vi satt lite trångt till på grund av tidsbrist. Härligt och hjärtligt mottagande vid inkvartering 😀. Katterna kom hem och är härligt välmående.
 
Facebook 2022-09-16

Claes

★★★★★ Engagerad och omtänksam personal, fräscht och luftigt, rent och snyggt!

Google 2022-09-01

Karl

Tack för vistelsen hälsar Nozen. Det måste varit bra för hon var inte sur på oss när hon kom hem denna gången 😻

Facebook 2022-08-11

Åsa

Tack för att ni finns och tar hand om våra pälsklingar så bra när vi är bortresta!

Bokning 2022-08-05

Jonssons

★★★★★ Vår katt är en återkommande gäst. Hon trivs och vi ägare känner oss trygga med att vi vet att omhändertagandet är mycket professionellt. Fina rum med möjlighet att gå ut i eget uterum.
Rekommenderas varmt!

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 
Tripadvisor 2022-08-01

Irén C

Tack för att ni tog hand om mina två katter Oskar och Melodi jag är nöjd från kattpensionatet Egypten👍😃💕

Facebook 2022-07-31

Ljupco

Sixten tackar för 2 veckor hos er, känns tryggt som kattägare att veta att Sixten blir väl omhändertagen hos er ♥️

Facebook 2022-07-15

Anna

★★★★★ Vår katt Don Vito älskar Egypten. Vi får så bra hjälp av Annika varje gång och den känslan att man lämnar katten i bra och trygga händer är oehört viktig för oss. Rekommenderar starkt!

Google 2022-06-28

Danka & Amer

Jag vill bara säga att vi är helnöjda. Svante är lugn o trygg o visar ingen oro över att ha varit hemifrån. Än en gång 1000 tack.

Mejl 2022-06-21

Inger

Väldigt duktiga, trygga och proffsiga. Vi kommer tillbaka absolut!

Facebook 2022-04-23

Andreas

★★★★★ Tryggt, seriöst pensionat som drivs med kärlek och kunskap
 
Vi kände från start stort förtroende för kattepensionatet Egypten. Det märks i alla detaljer att detta kattpensionat drivs med passion, kärlek och kunskap för katter. Allt från detaljer som att dom har doftgivare med feromoner för att lugna katterna, att dom har stora rymliga rum med tillgång till uterum och intressant utsikt till att de utan problem kan hantera barf mat men också hur de talar om katterna. Till det kommer att det är väldigt lätt att få kontakt och kommunicera, att vi om vi undrade hur katterna mådde fick uppdateringar, att man kan se bilder av katterna. Vi kände oss 100% trygga med att boka in katterna när vi skulle åka utomlands. Våra pälsklingar kom just hem efter 11 dagars vistelse. Med god aptit har dom tagit sig an sitt uterevir igen men i övrigt beter de sig precis som vanligt vilket är ett gott betyg.
Tusen tack från oss Chase och Molly.
 
Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 
Tripadvisor 2022-04-20
Google 2022-04-20
 
★★★★★ Det märks i alla detaljer att Egypten drivs med passion, kärlek och kunskap för katter. Allt från detaljer som att dom har doftgivare med feromoner för att lugna katterna, att dom har stora rymliga rum med tillgång till uterum och intressant utsikt till att de utan problem kan hantera barf mat men också hur de talar om katterna, gav oss uppdateringar samt att bilder under vistelsen. Våra katter kom hem välmående och harmoniska. Rekommenderas varmt hälsar vi, Chase och Molly.
 
Eniro 2022-04-20

Alexandra

Tack för 5-stjärnig vistelse! ★★★★★

Facebook 2022-04-15

Carina

Känns alltid tryggt att lämna Kasper här! Vet att han alltid får bästa omvårdnad och tillsyn.

Facebook 2022-02-24

Mary

Tack för ert fantastiska bemötande och service! Vi kunde verkligen koppla av och njuta av vår semester när vi visste att Beauty var så trygg och blev så väl omhändertagen. Rekommenderar er alla dagar i veckan!

Facebook 2022-02-23

Petra

Våra fem pälsklingar hade en superbra veckovistelse på Egypten. Väl omhändertagna, trevligt bemötande, kunnig personal och en bra kommunikation kring vistelsen. Kan verkligen rekommendera detta Kattpensionat!

Facebook 2022-01-13

Hans

Vi är otroligt nöjda med Bobo och Billys vistelse på Kattpensionat Egypten! Välfungerande, strukturerat och förtroendeingivande rakt igenom. Kändes väldigt tryggt. Rekommenderas varmt! Fick hem två välmående katter som hade fått förstklassig omsorg under familjens skidsemester. Tack, vi kommer definitivt tillbaka!

Facebook 2022-01-10

Malin

Härligt att det även finns hotell på så nära håll av Landvetter för våra fyrfota djur och med kort varsel kunna få fullservice! Helt otroligt, stort tack! 🙏
Vera mådde bra efter en stunds funderande, vad annars, undrade ju var hon hamnat. Att bli hämtad och lämnad var ju helt perfekt, man vart mållös!
 
Facebook 2021-12-17

Lars

Att våran kattkille blir så väl omhändertagen och även vi andra kattens betjänter blir väl bemötta och informerade om allt!

Facebook 2021-12-07

Anna

Liliac var så harmonisk när vi träffades efter att han varit hos er i 2 veckor. Vi är så glada att vi hittat er. Att det sedan är en
suverän bilservice med säker parkering och hämtning/framkörning av en varm bil (tillsammans med en glad kisse). Perfect combo för oss.
 
Facebook 2021-11-11

Lisa & Lars

Månsingen har haft det jättebra och blivit väl omhändertagen i 3 veckor. Jag kan verkligen rekommendera Kattpensionat Egypten!

Facebook 2021-11-02

Ulla

Evan har haft det jättebra, så tryggt att åka på semester och veta att lilla älsklingen också blir ompysslad.

Facebook 2021-10-18

Eva

Det allra bästa var att ni kan hämta och lämna katterna. Så vet jag också att dom har haft det bra och det är det viktigaste för mig.

Facebook 2021-10-06

Evalott

Bra bemötande och kommunikation för hur vår katts medicinering gick. Kände mig genast trygg med att lämna Kilda med Annika.

Facebook 2021-08-24

Birgitta

Ett pensionat man kan känna sig trygg att lämna sin katt. Kan starkt rekommendera och kommer nyttja igen. 😊

Facebook 2021-08-18

Gil

★★★★★ Fantastiskt engagerad! Vi har två 1-åringar som inte är vana vid att vara hemifrån men de (och vi) fick väldigt bra bemötande och omhändertagande. Helt klart samma ställe nästa gång!
Positiva: Professionalism
 
Google 2021-08-16

RebenJanne

★★★★★ Underbart ställe med toppen service 🌺 vi återkommer gärna med våran katt.

Google 2021-08-16

Anna

En orolig matte som lämnat Konrad för första gången på pensionat. Kändes tryggt väl på plats. Bra kommunikation före och under vistelsen. Mycket tacksamt med flexibiliteten som pensionatet erbjuder. Det gör att man känner sig mer avslappnad. Att det är kattälskare som driver pensionatet är det inga tveksamheter kring. Nu var Konrad en kort vistelse men känner oss absolut trygga med en längre i framtiden.

Facebook 2021-08-16

Therese

★★★★★ Wonderful place for cats! My cat has been going on vacation here for the past 10 years. Never had any problems. Sometimes I think the cat is a bid sad to leave when we take her back home. I would recommend this place to everyone who want their cat to have a nice vacation when they are away.

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 

Tripadvisor 2021-07-26

Pramod

★★★★★ Supernöjd med våra katters vistelse på Kattpensionat Egypten. Kändes tryggt att lämna Ida och Petter hos Annika. Rekommenderas varmt!

Facebook 2021-06-29

★★★★★

Google 2021-09-25

Ulla

★★★★★

 

Google 2021-07-02

Anita

Här bor våra katter varje gång vi ska ut och resa. Så bra och ordningsamt, alltid lika trevligt. Fem tassar av fem möjliga! ★★★★★

Google April 2021

Leo

Fantastiskt kattpensionat! Vi känner oss alltid trygga när vi lämnar våra katter på Egyptens kattpensionat. Rent, fräscht och proffsigt skött. Smidig och trevlig kommunikation. Rekommenderas varm!

Facebook 2021-04-11

Åsa

Nu har vi lämnat Akilles många gånger och det är en sådan lättnad att vi vet att han får den bästa omsorg som går att hitta för vår nu ganska ålderstigna kisse, snart 16 år. Rekommenderar varmt Kattpensionat Egypten – bättre finns inte!

Facebook 2021-03-17

Christina

Mycket nöjd, rekom-menderas varmt. Plus för god kommunikation innan och under vistelsen.

Facebook 2020-08-24

Lena

Mycket nöjd med Egypten kattpensionat! Känns tryggt att ha lämnat mina två katter hos Annika för lite semester. Fått mycket uppdateringar med bilder under veckan vilket jag uppskattar!

Facebook 2020-08-22

Madelene

Jag har haft Kasper hos er några gånger och kommer att lämna honom hos er varje gång jag behöver. Det känns tryggt att ha honom där och jag behöver inte vara orolig för jag vet att han blir väl omhändertagen. Det är inte på alla ställen det är så.
 
Mail 2020-08-17

Åke

Smilla har återigen varit på pensionatet och det fungerade bra. Hon känner igen sig och det märks att hon trivs. Uppskattar att få snabb återkoppling om hur hon har det då jag har svårt att lämna henne. Rekommenderas varmt!

Facebook 2020-08-12

Irén

Känns väldigt tryggt att lämna vår Harald på det här trevliga och kompetenta kattpensionat!

Facebook 2020-07-31

Andrea

Vår katt Artemis blir alltid så väl omhändertagen på Egypten. Ett ställe vi återvänder till för att det alltid känns tryggt att lämna sin katt till.

Facebook 2020-07-25

Anna S

Alltid lika trevligt att lämna min pälskling i trygga händer! Tack!

Facebook 2020-07-19

Helena

Mina små monster blev väldigt väl omhändertagna 😊

Facebook 2020-06-24

Anita

★★★★★ Kanonställe för katter! Katterna blev väldigt väl omhändertagna. Skönt för dem att få vara tillsammans i eget rum med uteplats. De hade god kontroll dygnet runt över alla katter boende på pensionatet. Kan varmt rekommendera detta kattpensionat!
 
Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 
Tripadvisor 2020-06-24

Anita C

Vår katt Ebba var väldigt nöjd 😊

Facebook 2020-06-12

Petra

Bästa kattpensionatet ❤️ Känns alltid så tryggt att lämna Nellie hos er. 😻

Facebook 2020-06-08

Sandra

Vi vill tacka Annika o Björn för fantastiskt pensionat. Donnie är stamkund sedan flera år tillbaka. Han är alltid nyfiken på sin plats och stormtrivs. Nu måste vi kämpa så att NI blir kvar. Donnie kommer åter om en vecka. Rekommenderas varmt.

Facebook 2020-06-01

Anette & Curt

Rekommenderas varmt. Får full pott på varenda punkt. Här finns det lika mycket hjärta som hjärna och katterna kunde bara inte ha det bättre. Tack, underbara, ni.

Facebook 2020-03-27

Natasja

Brexits första, men inte sista vistelse hos Annika. Toppenställe för såväl Brexit som ägarna. Många hjärtan!

Eniro Mars 2020

Håkan

Noggranna och trevliga kattälskare!

Facebook 2020-03-04 

Niklas

Det kändes tryggt att lämna våra katter till kattpensionatet – fräscht och fint, ordning och reda. Välkomnande och trevlig personal med stort hjärta för katter. Rekommenderas!

Facebook 2020-02-29

Sarah

Trygghet, säkerhet, hygien och omvårdnad. Fyra ord som jag tillskriver det här stället. Totalt fokus på kattens väl. Vi var fullkomligt trygga med att lämna våra tre pälsbollar här. Ska vi på äventyr igen så är det här kattpensionatet vi vänder oss till först.

Facebook 2020-02-27

Anna-Karin

Tack för att ni tog hand om mina katter så fint under veckan vi var borta! Båda katterna, men framför allt Elsa, som så lätt jagar upp sig, var mycket lugnare när vi kom hem den här gången än när vi tog hem henne från det andra stället i december. På bara någon timme, efter att ha fått lukta sig igenom hemmet och våra konstigt luktande resväskor, så var hon som vanligt igen. Våfflan likaså. Och tack för den lilla ”goodie-bagen”!

Mail 2020-02-21

Emma

Kan verkligen rekommendera Kattpensionat Egypten. Allt fungerar otroligt smidigt och det känns så tryggt och bra att lämna katterna här. Frasse, Maja och Disa kommer tillbaka 🙂

Facebook 2020-02-17

Pernilla

Fortfarande det absolut bästa kattpensionatet. Vår katt och vi är jättenöjda.

Facebook 2020-02-07

John

★★★★★ Excellent! Our 2 cats have now stayed with the lovely Annika and Björn at Egypten 5 times in the past 9 months, and we could not be more satisfied. Excellent service all-round, always go the extra mile to help with your plans, and our boys come home calm and chilled-out. Their ’Total Service’ is well worth the extra, so convenient when you’re stressing to get away on your travels and also when you arrive back tired and wanting to get home as soon as possible with your pets.

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 

Tripadvisor 2020-02-03

Alison P

★★★★★ 5 stjärnigt pensionat för vår älskade lille Sesam som varit där några gånger. Det ligger vackert och är superpraktiskt organiserat med mycket omsorg nedlagt på detaljer som gör att man kan känna sig trygg när man reser bort! Tack för att ni finns och tar så väl hand om våra små älsklingar😻

Facebook 2020-01-15

Maivor

Vi är så nöjda med bemötande och omhändertagande av vår fina katt Albert. Han är så lugn och välmående efter vistelse på bästa kattpensionat Egypten. Rekommenderas varmt.

Facebook 2020-01-07

Maria

Kattpensionat Egypten får högsta betyg från oss! Rent, fräscht och supertrevlig personal med fantastisk service. Vi var helt trygga med att katterna hade det bra, vilket vi även kunde se på bilderna på Facebook. Selma och Findus kommer gärna tillbaka!

Facebook 2019-12-23

Åsa

Sigrid är nöjd med sin vistelse och likaså matte och husse. Mycket bra omhändertagande.

Facebook 2019-12-10

Agneta

Proffsigt, och med kattens bästa i fokus! Prisvärt boende hos riktiga kattälskare 😊

Facebook 2019-10-30

Yasmine

Jag vill varmt rekommendera en vistelse för din katt på detta rena fräscha kattpensionat. Omhändertagandet av vår katt Saga när vi var på resa var fantastiskt fint och det kändes tryggt att lämna över henne till Annika.

Facebook 2019-10-24

Carina Nordh

Mottagandet, kunskap om katters behov och beteende, rent snyggt och ordentligt. Trevligt och personligt bemötande på alla sätt.

Facebook 2019-10-14

Bibi

Staying at Egypten has become an enjoyable routine for Harvey and Champiz! 😁Thank you so much for taking such a great care of them when I am away! ❤️

Facebook 2019-10-11

Jelena

Känns tryggt hos duktiga Annika som har bästa Kattpensionat Egypten 🐈💞

Facebook 2019-10-04

Ing-Britt

En stor kram till er för ett som vanligt underbart omhändertagande. Milli och Josie har haft en härlig vistelse och trots en hönsig matte har de klarat 10 dagar galant 😅 Vi längtar till nästa gång ❤️ Både kissar och matte rekommenderar varmt Egypten som tar hand om kissarna (och matte) på ett proffsigt och empatiskt sätt.

Facebook 2019-10-01

Carina

★★★★★ Tryggt & fräscht! Kattpensionatet Egypten uppfyllde alla våra förväntningar och mycket mer än det. Vår döva katt Don Vito var hos Annika i 3 veckor. Vi fick så mycket hjälp med alla informationer innan själva bokningen, hon ledde oss genom hela processen och vi valde att lämna och hämta Vito på Landvetter. Vito fick så fint rum och uterum, god mat, kärlek och det var rent och fräscht. Det var den första gången att vi lämnade honom någonstans och var lite nervösa. Men så fort vi träffade Annika och Björn kände vi trygghet och såg hur mycket de verkligen gillar katter och tar hand om de. Hon svarade på varenda sms vi skickade, hon skickade bilder till oss, hjälpte Vito med hans känsliga mage och den stressiga första natten utan oss när han ylade och vaknade alla grannar. Stora rekommendationer till alla som behöver hjälp med sina katter. Det är uppenbarligen att Annika kan sitt jobb, är kattälskare och vet vad är viktigt för katten när ägarna inte är där.

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 

Facebook 2019-09-22
Tripadvisor 2019-09-22

Amer & Danka

Det är aldrig roligt att behöva lämna bort sin katt men när man måste är det alltid roligt att lämna på Kattpensionat Egypten! Fantastiskt ställe med professionell, omhändertagande och helt underbar personal som ser till att din katt mår bra hela tiden. Det bästa kattpensionat man kan tänka sig!

Facebook 2019-09-16

Elisabeth

★★★★★ Vi har vid flera tillfällen haft vår katt på Kattpensionat Egypten och är mycket nöjda. Pensionatet är rent och snyggt med stora ”rum” och varje katt har en egen utegård. De är mycket noga med vaccinationsintyg och övriga säkerhetsrutiner. Vi har både lämnat katten själva på pensionatet och anlitat deras unika checkin på Landvetter flygplats. Det känns och märks att Kattpensionat Egypten drivs av hängivna kattmänniskor och det är tryggt och trevligt att lämna sin katt till dem.

Reco 2019-09-15

 

Stig L

Fina lokaler, fantastiskt fina foton och träffande texter om katterna. Känns tryggt att lämna katterna hit.

Facebook 2019-08-27

Therese

Tusen tack! Dixie trivdes toppen!

Anna

★★★★★ Bästa pensionatet! Bästa bemötandet av Annika med familj! Alltid lika trygga när vi lämnar vår Sigge! Och så mysigt med uppdateringarna på facebook! Bra och lätt att få kontakt med pensionatet, svarar alltid snabbt vid frågor. Kan varmt rekommendera kattpensionatet!

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 

Tripadvisor 2019-08-15

Carina

★★★★★ Kunnig personal som ger ett fantastiskt omhändertagande av vår katt då matte och husse åker på semester. Rum med kattlucka till uterum. Rekommenderar även totalservice med hämtning och lämning på Landvetter.

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 
Tripadvisor 2019-08-11
Facebook 2019-08-11

Claesson

★★★★★ Fantastiskt bra!

Hanna

★★★★★ Engagerade ägare och katterna känner sig trygga där.

Linda

Helt klart bästa kattpensionatet.

Axel

Bästa omvårdnaden, vi är alltid lika trygga när vi lämnar Sigge!

Carina

Så nöjd med Kattpensionat Egypten. Vi kan bara hoppas att det finns plats nästa gång vi behöver lämna bort vår älskade kisse.

Cecilia

Fantastiskt på alla sätt! Kärlek, omsorg o så rent o fräscht. Rekommenderas varmt. Tack från Frans m matte.

Yvonne

Vi kände oss direkt välkomna till detta fräscha och välordnade kattpensionat! Kan varmt rekommendera Egypten! 👍👍

Petra

★★★★★ Toppenställe, rent, fint, seriösa ägare. Katterna verkar ha stortrivts. Rum med uteplats så dom kan gå ut när dom vill, toppen. Kommer garanterat tillbaka.

Eniro Juni 2020

Annelie

Ett kattpensionat att vara stolt över!

Mari

Nu har Minnie varit på lyxhotell igen! Tror nästan att hon ville stanna längre så bra som hon har haft det! Ser ut som hon längtar tillbaka!

Facebook 2019-06-03

Gunilla O

Ett toppenhotell! Morris hade det som en prins hos er. Tack !

Louise

Tusen tack för en fantastisk service med hämtning och lämning! Samt ett jättefint omhändertagande av våra 3 musketörer! Vi är så nöjda!

Barbro

Vi är så tacksamma att vi hittade Egypten! Våra katter är väl omhändertagna av Annika och Björn som är så proffsiga och vänliga. Fantastisk, pålitlig service med hämtning och lämning på flygplatsen som gör det hela mycket lättare för oss. Det lilla extra, att de lägger upp foton på våra pälsklingar medan vi är bortresta, är mycket uppskattad!

Alison

★★★★★ Kattpensionat Egypten är mycket bra för både Cesar och oss. Det drivs av kunniga kattmänniskor och har mycket hög servicegrad. Cesar har varit gäst hos dem flera gånger och de är det självklara valet för oss. Förutom Cesar tar de dessutom hand om bilen under våra resor. Med ett leende möter de upp på Landvetter, tar med sig både katt och bil. När vi kommer hem står de lika trevliga och positiva och möter oss – även om flyget är försenat.

Facebook 2019-05-18

Tripadvisor 2019-05-19

The56

Vilket underbart omhändertagande av vår sibiriska kille. Första gången på kattpensionat och vi var lite oroliga, men lugnades snabbt av engagerad och kunnig personal. Extra plus även för hämtning och lämning av katt på Landvetter. Tack även för värdefulla fodertips! Luke kommer gärna tillbaka!

Therese

Superfint ställe! Här får din katt den bästa semestern. Trygg, engagerad och kompetent omvårdnad! Hämtade mycket nöjda och fantastiskt välskötta kissar igår. Tiger och Texas, som fått fira sin 12:e födelsedag med tonfisktårta, ballonger och girlanger på pensionat Egypten. Bästa stället! Det var första gången som missarna var på pensionat. Vi kommer definitivt att boka in oss igen! Tack för proffsighet och fint engagemang!

Facebook 2019-05-03

Hanna

★★★★★ Tack för den underbara omvårdnaden av vår lilla Leo! Han kunde inte haft det bättre! Att veta att ens pälskling har det bra, är en förutsättning för att ha en bra och avkopplande semester! Tack för att ni finns!

Anja

Jättefint, välskött och mysigt pensionat! Bästa omvårdnaden där varje gäst blir sedd och ompysslad. 😻 Extra plus med hämta/lämnaservice vid Landvetter flygplats. 👍 Vår Bamse kommer gärna på ny visit! 😺

Annmari & Ulf

Vi vill verkligen rekommendera det bästa panget! Ni är fantastiska, tyvärr har våra killar checkat ut för sista gången. Vi flyttar söderut! Tusen tack för superduperfin vistelse för våra killar 😻❤️

Marianne

6 ★ av 5 ★ (om vi får bidra med lite beröm). Det känns så tryggt att veta att våra två rarisar har det så bra hos er på Kattpensionat Egypten ❤️! Jättenöjd att ha hittat er, där ute i skogen. Tack 🙏 för alltid glatt bemötande o professionella råd ni ger oss samt att ni bryr er så mycket. Vi kan verkligen varmt rekommendera alla som har katter, att vända sig till er, bara vi får ha några veckor till våra pälslingar 😊. Vi ses snart igen, stor kram Erika o Bengt!
(Ramses gick runt hela dagen igår o pratade oavbrutet om alla sina upplevelser hos er 😻😻😻)
Ramses o Elvis skickar tasskramar till er också 😺😺

Erika & Bengt

Vår katt verkade trivas utmärkt under den vecka han vistades på Egypten. Fina lokaler, trevlig personal och fina möjligheter att kolla in omgivningarna från egen utegård. Kul att även få några bilder från kattens vistelse under tiden!

Merit

En trygg plats att lämna sin katt på, trevligt bemötande och att kunna läsa och se bilder på sin katt på Fb är guld värt. Vi hämtade Majsan i går och hon hade haft en bra tid på sitt pensionat det märktes. Tack!

Eva, Klas & Majsan

Bästa kattpensionatet någonsin! Rummen är mysiga och och har även tillgång till ett ordentligt uterum utomhus. Våra små pälsklingar blev så bra omhändertagna och lite då och då fick vi uppdateringar om hur de hade det via Facebook vilket var helt fantastiskt. Vi kommer definitivt komma tillbaka!!!

Camille

Hade hört mycket gott om detta kattpensionat och det levde verkligen upp till våra förhoppningar! Tryggt för både oss och vår pälskling! Vi kommer absolut tillbaka igen! TACK!!!

Madelene

★★★★★ Ett underbart ställe! Leo är 16 år och inte helt förtjust någon annanstans än hemma! Men i Egypten trivs han, det märker man på honom när han är hemma igen. Tur att du finns, Annika. Hälsar Lotta & Tomas och Leo förstås.

Lotta & Tomas

★★★★★ Excellent cat hotel! The facility is very clean, bright and well equipped. The owner is very friendly and knowledgeable. The cats have indoor and outdoor space, and can see each other through netted walls. We’ll be going back next time we go on holiday!

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 

Facebook 2019-02-04

Tripadvisor 2019-02-05

Pete W

Fantastiskt kattpensionat med engagerad ägare! Fina rum med uteplats! Vi kommer definitivt att återkomma med vår katt!

Marianne

★★★★★ Ett kattpensionat som ger katten bästa möjliga omvårdnad. Rummen är rymliga med kattlucka till utegård. Katterna hålls åtskiljda men med möjlighet att se varandra. Personalen är mycket kunnig vilket gör att matte/husse kan känna sig lugn och njuta av sin semester.

Facebook och Tripadvisor 2019-01-13

Claesson

Tryggt och jättebra för våra katter. Rekommenderas verkligen! 😊

Maria

Tusen tack för att ni tog så väl hand om Bella & Wilma. Hörde av Linda att ni har ett fantastiskt ställe. Vi kommer att återkomma.

Gabriella

Bästa lyxhotellet för din katt och trevligt bemötande av Annika.

Elisabeth

★★★★★ Mycket fint kattpensionat! Fantastiskt omhändertagande av våra katter! Kunnig personal, och även vi blev väl mottagna! De var flexibla med våra katter och kunde anpassa när det behövdes under veckan. Kan verkligen rekommenderas och vi kommer också att återvända med våra katter nästa gång det behövs!!

Standard ★★★★★
Renlighet ★★★★★
Service ★★★★★
 

Tripadvisor 2018-12-20

Facebook 2018-12-22

 

 

Sofia

★★★★★ Fin plats för katter både inne o ute, o bra vård av engagerad ägare.

Christina

Välskött, gästvänligt, fina rum och uterum. Vår Donnie har varit gäst ett 10 tal gånger och stortrivs. Känns tryggt att att han har det så bra. På återseende.

Curt

Vi har haft tur! Hittade dessa underbara människor som tog hand om våran älskling under två veckor, på bästa sättet. TACK!

Vi uppskattade väldigt mycket att Geisha, the lady of the house, hade möjlighet att gå utomhus, det gillar hon samt att ni har den där praktiska tjänsten Totalservice, där ni kommer och hämtar katt och bil på flygplatsen…Det sparade oss massa tid och stressmoment och det kortade bilfärden för fröken Geisha, som inte gillar det så värst mycket.

Ännu en gång, tack, vi kommer definitivt anlita er igen.

Valli

★★★★★ Finns förmodligen inget bättre kattpensionat än detta!

Cain

Tusen tack från Smilla och hennes matte. Kan inte finnas bättre pensionat att lämna sin katt på. Lyxigt proffsigt gosigt även om min katt är väldigt speciell så kunde det inte vara bättre. Tack Annika 😻😻👍

Inger

★★★★★ Bättre kan det inte bli. Så bra att nästa gång tar jag in själv och låter katten åka med.

Christer

Siri tackar för den här gången och myser lite hemma.

Facebook 2018-08-10

Malin F

★★★★★ Helt fantastiskt pensionat! Annika är så kunnig och trevlig, och katterna stortrivs där! Har aldrig känt så stort förtroende för en främmande människa med mina katter innan. Inget att anmärka på, mycket professionellt och varmt omhändertagande! 10/5!

Peter

★★★★★ Underbart ställe med bästa tänkbara omhändertagande. Tack Annika för superservice! Morris & Co

Åsa

★★★★★ Jättefint och trevligt pensionat. Jag tror att Muis har haft en bättre semester än jag.

Stefanie

★★★★★ Fantastiskt kattpensionat! Här kommer jag lämna mina katter varje gång.

Josefine

★★★★★ Bästa kattpensionatet! Man kan verkligen koppla av och känna sig trygg med att ens katter blir omhändertagna på bästa sätt!

Linda

★★★★★ Isolde var i trygga händer!

Cecilia

★★★★★ Våran Morris bodde på hotellet i 8 dagar och han har haft det toppen! Vi är så nöjda! Morris kommer komma tillbaka. Rekommenderar verkligen detta kattpensionatet!

Isabell

★★★★★ Vi berättar ofta och gärna för kattmänniskor om Kattpensionat Egypten. De har ett erbjudande som är unikt och en underbar service. Kändes mycket tryggt att lämna Cesar hos er. Vi kommer tillbaka.

Stig

★★★★★ Bästa stället att lämna sin katt på. Katterna får mycket kärlek och gos. Detta var Nisses första besök här, men absolut inte det sista…

Linda

★★★★★ Bättre än bäst!! Hade gärna lagt flera stjärnor än 5 om det hade gått!! Man vet att man har hittat ett bra ställe när man kan njuta av sin semester, när sin katt är i goda händer! Så glad att jag hittade detta ställe!!

Sandra

★★★★★ Maxi trivdes fin fint

Jon

★★★★★ Superlyxigt för katten! Man var trygg från första sekund att checka in sin katt hos er…Tack så mycket

Thomas

★★★★★ Fantastiskt kattpensionat. Absolut bäst.

John

Facebook:

★★★★★ Lika bra som ”ryktet” säger. Atmosfären sa direkt att här får fröken Alice det bra och blir väl omhändertagen och älskad! Tror Alice saknar er! Tack. Hälsning fr Birgitta Vegard och Alice ❤

Eniro:

★★★★★ Vi och vår katt Alice är helnöjda. Kärleksfull omvårdnad, vänligt och trevligt bemötande. Rent och snyggt. Bara gott att säga om Kattpensionat Egypten. Fröken Alice kommer tillbaka igen. Birgitta, Vegard och Alice.

Birgitta

★★★★★ Ett helt fantastiskt pensionat. Natten före vi flyttade med vår Iris och Arrak till Portugal, förberedde Annika dem för flyget från Landvetter. Och allt gick perfekt! De var lugna och lyckliga.

Kristina

★★★★★ Världens bästa kattpensionat o bästa Annika! Vet att det är semester för min Vera att komma dit. Känner mig väldigt lugn o trygg med den omvårdnad, skötsel o kärlek Vera får där. Tack Annika för att du finns!

Carina

★★★★★ Toppenställe! Våra tre katter har blivit så väl omhändertagna på detta fantastiska kattpensionat! Trevligt bemötande och ordning och reda! Det kändes väldigt tryggt att lämna dem i deras händer! Dessutom med transfer och parkering som tillval, också bekvämt och välfungerande! Tack! Vi återkommer i sommar! // Lena och Erik

Lena & Erik

★★★★★ Mycket professionella och vänliga kattvakter! Kommer att höra av oss igen! Tack!

Elisabeth

★★★★★ Ordningsamt och tryggt boende med trevlig inhägnad uteplats. Trevligt bemötande och gott omhändertagande av ens fyrbenta keldjur. Rekommenderas!

Niklas

★★★★★ Min fina kille verkar ha haft det lika fantastiskt som matte hade det på sin semester.

Annika

★★★★★ Ett katthotell i världsklass med genuint engagerad personal och det lilla extra !! Extremt mycket kvalitét för pengarna !!

Andreas

★★★★★ Kan inte bli bättre än så här ! 😀 Kanonställe o Annica är den bästa tänkbara kattmamma ! 😍

Facebook 2017-12-23

Britt-Marie

★★★★★ Fantastiskt kattpensionat som drivs med professionalism och passion för katter. Såväl vi som vår katt Omar blev mycket väl omhändertagna från första stund och utan tvekan har vår katt haft härliga dagar här. Våra varmaste rekommendationer!

Elisabeth

★★★★★ Vilket fantastiskt kattpensionat! Orohetskänslan som fanns innan försvann så fort vi klev innanför dörren och träffade Annika, vilken fantastisk människa, vilket engagemang! Tack för att du tog hand om våra små pälsbollar ❤️

Ellinore

★★★★★  Lite oroligt kändes det att lämna min lilla pälskling i helt okänd miljö. Men den känslan försvann direkt när jag klev in över tröskeln till detta underbara lilla mysiga kattpensionat, med den mest förtjusande, varma och trevliga ägarinnan Annika, som med sitt helt beundransvärt enorma personliga engagemang i varje enskild gästkatt fick Doris att känna sig hemmastadd ganska omgående. Därmed blev min semester också lugn och trygg. Vi ses igen i januari!

Monica

★★★★★ Väldigt fint och tryggt ställe att lämna sin katt på! Våran blyga kisse trivdes jättebra. Rekommenderar starkt!

Birgitta

★★★★★ Hemtrevligt omtänksamt prydligt, alla rum har egen uteplats. Rekommenderas varmt.

Anders

★★★★★ Vi har inte mycket att jämföra med. Vi valde detta pensionat för att ni har fått dom bästa recensioner från vänner till oss 😁, och de stämmer tycker vi. Misstänker att Tudde gärna kommer tillbaka.

Jeanette, Mats & Tudde

★★★★★ Nisse tackar för denna gången.      

Brittmarie

★★★★★ Inte helt säker på vem som hade bästa semestern – vi eller kissarna! All inklusive med personal som kryper på alla fyra för dem. Första gången är avklarad med toppbetyg från både oss och kissarna. Känns tryggt att åka på semester när man kan lämna sina bebisar i dessa trygga händer.

Ulrika

★★★★★ Vår underbara, men lite skygga Minnie har haft 12 fina dagar på Egypten. Det verkar som att Annika står högt i kurs hos Minnie, som kommer att tillbringa fler semesterdagar här.

2018-11-23 12:24
★★★★★ Sen dess har det blivit många hotelluppehåll här och Minnie är alltid lika glad för att vara tillbaka! Och hon är inte så skygg längre. Det är tydligt att hon har ett mycket gott öga till Annika. Och det är inte konstigt så väl som hon tar hand om sina gäster. Detta är det syveränt bästa kattpensionat vi har besökt! Stor kram till Annika från Minnie och matte Gunilla Obert!

Gunilla

★★★★★ Idag på Alice-dagen fyller Alice år, nyss hemkommen från Egypten, en pärla mitt i svenska skogen! Är mycket glad att jag hittat detta fina kattpensionat, omtänksamma Annika , för bästa vård ! ända problemet att Alice nog fått idel delikatesser, ratar min mat….Tack för denna tid i goda händer, gott att veta att ni finns!
Anne

Anne

Underbart katthem med supergoa Annika som med kärlek tar hand om alla katter. Alltid trygg när Tessan är där. Rent o snyggt är där också. 😀😀😀

Facebook 2017-06-22

Britt-Marie A

★★★★★ Det var första gången vi lämnade bort vår lille Björn till någon som vi inte känner, vilket såklart var lite läskigt. Men direkt när vi kom till kattpensionatet så kändes det hur bra som helst! Otroligt mysigt ställe och jag fick direkt känslan av att Björn skulle vara i goda händer. Jag kan absolut rekommendera det här kattpensionatet! Nästa gång vi åker bort så kommer vårt förstaval vara kattpensionat Egypten!

Louise

★★★★★ Fantastiskt kattpensionat! Känns så skönt att veta att ens katter är kärleksfullt och säkert omhändertagna när man är borta. Att dessutom få extra webbtips och en goodiebag med sig hem är ju mer än man någonsin kan förvänta sig. Rekommenderar starkt!

Victoria

★★★★★ Algot o Malte har haft en fin vistelse o kommer gärna tillbaka! Känns tryggt att lämna dem här!

Christina

★★★★★ Lisa och jag tackar för en fantastisk vecka på Egyptens pensionat. Vi kommer tillbaka!

Lena

Vi hade totalservice och vi är oerhört tacksamma för allt. Vi lämnade Donnie och bilen kl 04.00 på Landvetter och blev upphämtade ca 21.30 veckan därpå. Helt suveränt ! Både Donnie och vi var på semester.

Nu till detta fantastiska kattpensionat:  Redan samma kväll såg vi en video på Donnie på full upptäcksfärd. Vi såg på honom att han trivdes mycket bra, nyfiken som alltid. Rent och prydligt, fina rum i lantlig miljö.- God mat också, det såg vi på vågen!!!!.

Väl hemkommen var han lugn o harmonisk. Annika, Du har en fantastisk hand med katter. Donnie kommer redan tillbaka nästa vecka och senare i juni.

Rekommenderas varmt!

Anette & Curt

★★★★★ Känner mej alltid trygg att lämna mina älskade katter här och Humle och Malte har det toppenbra!

Helen

2017-05-05 17:35
★★★★★ Sigge verkade ha haft en underbar vistelse på pensionatet, väldigt kul att kunna se hur han hade det via facebook 😉 Bra bemötande vid alla kontakter med pensionatet och Annika! 😉 Kan verkligen rekommendera detta 😉 Hoppas att det i framtiden kan bli fler ”kattrum” 🐆

2018-08-03 11:15
★★★★★ Sigge och vi tackar åter för årets vistelse på kattpensionatet ❤️ Vi är som vanligt supernöjda och man märker på Sigge att han har haft det bra, han är så lugn när han kommer hem! 🐈🐈🐈

Carina

★★★★★ Här känner vi att vi kan lämnar våra katter med gott samvete. Vi vet att de får allt de behöver och lite till. Äkta kärlek till varje katt. Även vi kan få massor av service i den mån vi vill ha det.

Stina

★★★★★ Riktigt riktigt bra! Kändes såklart lite läskigt att lämna vår lilla Boris där men vi kunde vara helt lugna och trygga med att Annika tog hand om honom på allra bästa sätt. Att kunna ha tillgång till att gå ut och in som man vill, spana på andra katter på tryggt avstånd och få mycket kel och lek, det var nog det bästa enligt Boris. Vi kommer lätt använda oss av Egypten igen.

Lisa

★★★★★ Våran Sonja har liksom vi precis haft semester! Hon har varit på ett helt fantastiskt kattpensionat med svit och all inclusive😘🐈 Har svårt att tänka mig att det kan finnas något bättre ställe att lämna sin älskling till!!! Rent, snyggt, seriöst och tryggt. Egypten kan verkligen rekommenderas och vi kommer definitivt att återvända😻 Tack för denna gången👍

Görel

Hjärtligt tack att Mops och Kax fick komma till er! Katterna har haft det så bra och trivts. Annika du har även tagit extra hand om Kax som hade en varbula skött den så väl. Nu är det mkt bättre efter läkarbesök och behandling, fick operera + drän och medicin  Sista godisbiten åt de i dag, bara en sån sak att få en liten påse godis o leksaker med sig var så fint tänkt. Ja, jag kan bara rekommendera er som det allra bästa för katten att komma till fint, rent, så trevligt bemötande och det fina rummet samt lilla tavlan så fint skriven med katternas namn. Är ju inte med i Facebook, kan inte skriva där, så på min sons och de fina bilderna där också så trevligt att följa katternas äventyr där. Tack åter igen för allt, rekommenderar er till alla! Kram Mops Kax och Elisabeth!

2019-01-06 20:09
Tack att Mops o Kax fick plats hos dig. Detta kattpensionat är absolut det bästa så kärleksfullt omhändertagande god mat och mycket gos samt alla fina bilder som vi kunde följa deras upptåg. God fortsättning på nya året och önskar er allt väl i fortsättningen på ert underbara kattpensionat. Kram Elisabeth Mops och Kax 😻😻

Elisabeth

★★★★★ Vi hade våran katt molly där i en vecka och det fungerade jätte bra. Annika var jätte snäll och bra med molly. Skulle verkligen rekommendera detta kattpensionat!

Ellen

★★★★★ Här lämnar jag min katt när jag är bortrest och behöver inte oroa mig att han inte har det bra. Senast efter 10 dagars vistelse hämtade jag honom precis som jag lämnade honom – harmonisk, pigg och glad. Annika är verkligen omhändertagande och tar hand om min katt på bästa sätt.

Liselotte

★★★★★ Malte, Majken, Mirra och deras matte och husse är jätte nöjda med det fantastiska omhändertagandet hos er. 🐾

Ann-Margreth

★★★★★ Hade min katt Charlie där i 6 dagar. Mycket bra bemötande och kunnande. Rent o snyggt och mycket bra rum. Märktes att han trivdes där. Kommer garanterat lämna honom där igen.

Henrik

★★★★★ I fem dagar har vår katt Emil haft förmånen att vistas på kattpensionatet Egypten för första gången. Mysigt rum med utgång till eget nätinhägnat uterum. Allt rent, fräscht och ombonat. Proffessionellt skött och otroligt väl omhändertagande av värdinnan Annika, som är oerhört mån om sina ”gäster”. Vi kan verkligen rekomendera detta! Vi återkommer mer än gärna!

Lennart

★★★★★ Sveriges bästa kattpensionat. Superfina rum med fantastiska, stora, inhägnade uteplatser MEN bäst av allt omhändertagandet av katterna, så mycket kärlek och omsorg, alltid det lilla extra och mer om katten så kräver. Detta pensionat visar verkligen innebörden av ”rätt människor på rätt plats” 👌🏼

Tintin

★★★★★ Tack! Mary och Love har haft det jättebra!

Viktoria

★★★★★ För andra gången använt Egypten och Annika – helnöjd med intrycket och så verkar också min kisse vara! Tack också för alla goa bilder du tagit av Pip, Annika. Rekommenderas varmt av Pip och Mats!

Mats

★★★★★ Hej jag heter Kasper och har nu varit på hotellet i Egypten för andra gången och hoppas att det kommer att bli fler gånger. Fint rum och en jättefin uteplats som man kan hoppa och skutta i, man kan också gå ut själv genom kattluckan. Kanon. 
Kan verkligen rekommendera detta pensionat, rent och snyggt.

Gunilla

★★★★★ Jättefint ställe! Stora, trevliga rum med fönster. Kattluckan ger möjlighet att gå ut till ett lika fint uterum. Rent, välskött o väldigt ombonat o mysigt. Vår Viktor är skygg och svår att lära känna, men jag tror att han trivdes. Annika, som lägger hela sin själ i att våra vänner ska må bra, fick jobba extra hårt för att vinna hans förtroende, och fick till slut klappa på honom. Återkommer definitivt hit nästa gång Viktor ska bo på hotell igen! Hoppas bara det finns plats…

Carin

Jag känner mig fullständigt trygg när Donna är hos Annika och Björn. Men ★★★★★ får de då de dessutom har fina, egna uteplatser och kringtjänster som att hämta vid flyget och annat. Service och bemötande i världsklass!

Jeanette

★★★★★ Trots att våra ”små” gossar inte är vana att komma ut bland okända människor o katter,verkar de ha trivts jättebra, efter lite resignation som Annika så snällt kallade för sund misstänksamhet. Men att få njuta utav frisk luft för två innekatter var nog pricken över i. Vi kände oss trygga o lugna när vi lämnade dem i goda händer på Egyptens Kattpensionat. Medicinering funkade bra och Annika hade stenkoll på alla anteckningar och behandlingar. Snyggt, rent, ombonat är det och jag kan tänka mig att alla bara stormtrivs. Tackar för uppdatering p FB och godsakerna våra älsklingar fick med sig. De leker med kulan o lilla rottisen. Rekommenderar varmt Egypten till alla som är måna om sina älsklingar. Att det ligger nära Landvetter är det absolut en fördel. Vi och Våra tackar för denna gången och hoppas p återseende snart.

Erika & Bengt

★★★★★ Det var första gången som jag lämnade min missar på detta lyxhotell. Jag blev så imponerad över hur det sköts av Annika med familj. Jag kan varmt rekommendera att lämna sina vänner här för att känna sig lugn när man åker bort.

Ann-Christin

★★★★★ Våran katt fick sitt första besök över helgen nu. Så bra allt har gott! Trevliga rum och underbar utemiljö för katterna. Professionell skötare och minst sagt super trevlig! Återkommande kund! På återseende 5/5

Elias

★★★★★ Detta är ett fantastiskt ställe för katten, med bästa kattmamman Annika. Hade tidigare Tazzan i Öxabäck hos Annie men hon gick i pension och trodde aldrig jag skulle hitta ett nytt katthem och kattmamma av samma kaliber. Men här i Egypten trivs Tazzan som fisken i vattnet. Och vi har provat många katthotell vid det här laget. Outstanding är ett bra ord för Egyptens kattpensionat.

Lone

★★★★★ Vid flytt tillbaka till Sverige hade vi för en period inget boende där vi kunde ta med vår kattkille. Hittade detta pensionat via nätet och fick fantastisk hjälp av Annika. Vår kisse blev väldigt väl omhändertagen och vi rekommenderar varmt detta fina kattpensionat. Dudisen kommer gärna tillbaka och vi tackar för fin service!

Marika

★★★★★ Kändes jättetryggt och bra att lämna katterna på pensionatet. Vi kommer definitivt att använda oss av Egypten till katterna igen.

Sofia

★★★★★ Fantastiskt bra pensionat! Smilla blir så väl omhändertagen att hon knappt vill komma hem igen – borta bäst hemma bra..?! She will be back… !

Karin

Ett kanonfint pensionat som vi gärna återkommer till!

Gunilla & Åke

★★★★★ Våra små gullegrisar trivdes gott och vi kände direkt att de var i goda händer. Att man får uppdateringar på FB gör ju inte saken sämre, fina rum, rent och snyggt och Annika har full koll. Vi rekommenderar detta ställe ute i det vackra Egypten, en liten bit från Landvetter vilket är kanon om man flyger. Vi kommer tillbaka, Tack

Lars

★★★★★ Mysigt ställe med mycket kompetens!

Martina

★★★★★ Fantastiskt kattpensionat/lyxhotell! Bästa tänkbara! Man känner sig helt trygg när man lämnar sin katt hos Annika!

Kristina

★★★★★ Stort tack från oss och Lizzy för personligt och proffsigt omhändertagande under veckan! Vi är supernöjda och imponerade över hur fint och väl genomtänkt allt är. Från rummen, uteplatserna och allt praktiskt runt om kring – högsta kvalitet och det lilla extra rätt igenom. Hos Kattpensionat Egypten finns mycket hjärta och ett äkta engagemang!

Bodil

★★★★★ Egyptens kattpensionat är katternas egna Sheraton.

Britt Marie

★★★★★ Det här är det kompletta och perfekta kattpensionatet! Vi har anlitat Annikas tjänster vid flera tillfällen, nu senast i juli 2016. Vi är kanonnöjda med pensionatet och vet att våra två katter Morrgan och Ayla har det toppen när de är på Kattpensionat Egypten. Här är rent och snyggt, finns luftkonditionering, rummen är fräscha och ägaren mycket seriös. Kan varmt rekommenderas!

Anna

★★★★★ Chewbucca har haft ännu en fin vistelse på fina Egypten. Kan varmt rekommendera detta pensionat som har både hög kompetens och stort hjärta.

Christina

★★★★★ Otroligt bra katthotell med sviter för extra bortskämda katter (som min), rymliga rena rum, jättefina uterum, allt känns nytt. Otrolig personal som inte bara är trevliga och måna om katterna utan också duktiga på att lägga upp bilder på facebook så en får se hur bra ens katt har det. Goodiebag vid utcheckning och rabatt för stammisar. Fem stjärnor i guld till Egypten!

Marcus

★★★★★ Hämtat våra familjemedlemmar från Egyptens Kattpensionat där de haft lyxsemester medans vi varit på Mallis. Kan verkligen rekommendera detta pensionat som ger den där lilla guldkanten extra och med en ägare som verkligen ger allt av sig själv i omhändertagandet av djuren. Detta i allt från val av mat, hygien/städ, säkerhet och alla mysstunder o där katterna alltid har uteplats och alla har egentid där de får all uppmärksamhet. Vid avfärd utdelas en goodiebag med just den maten ens katter varit mest förtjust i o sina leksaker de fått under vistelsen. 5 guldstjärnor från mig o katterna och stort tack.

Facebook 2016-07-12

Anneli

★★★★★ Katten trivdes och jättebra med parkering, transfer och leverans av både katt och bil till Landvetter flygplats.

Anna Lena

Lyxhotell för katter! Fräscht och trevligt pensionat med en ägare som är kunnig och tar väl hand om din katt. Vår Milea har varit gäst många gånger och mer tillfällen lär det bli! Rekommenderas varmt!

Helena

★★★★★ Underbart att kunna åka på semester och känna sig trygg med att ens älsklingar får bästa möjliga ’semester’ själva. Vänligt, proffsigt och personligt bemötande. Outstanding fina, rena och säkra miljöer. Stort tack till Egypten och vi ses igen!

Lisa

★★★★★ Fantastiskt kattpensionat! Superkompetent personal. Det kändes väldigt tryggt att lämna bort sin katt. Servicen de erbjöd var outstanding. Vi kommer definitivt att använda oss av Kattpensionat Egypten igen och kan varmt rekommendera det!

Sandra

★★★★★ Vill passa på att tacka å våra fem katters vägnar för en jättefin vecka hos er. Nästa gång vi ska resa vill vi gärna se att dom små liven bor hos er igen. Kattpensionat Egypten – om katterna själva får bestämma. 😉

Facebook 2016-06-06

Fredrik

★★★★★ Kan varmt rekommendera Kattpensionat Egypten. Bra säkerhet på alla sätt och en genuin känsla av att våra katter blev väl omhändertagna. Annika har en tydlig passion för både katter, deras välbefinnande, trygghet och säkerhet. Misstänker att våra katters vistelse var minst lika uppskattad som vår egen semester!

Malin

★★★★★ Tack för denna gången! Måns kommer gärna tillbaka till ditt fina pensionat. Var helt topp!

Jenni

★★★★★ Kan varmt rekommendera detta kattpensionat. Här känner man att katterna verkligen blir väl omhändertagna. Man kan tryggt åka iväg på semester utan behöva oroa sig för älsklingen.

Kerstin

★★★★★ Det här stället är rena semestern för kissemissarna. Dom blir VERKLIGEN väl ompysslade och bortskämda med god mat, kelande och egen uteplats. Jag har aldrig träffat någon som bryr sig om så mycket och tar så väl hand om andras katter som Annika och hennes man gör. Jag var rädd att lämna mina ögonstenar då dom tidigare visat stor rädsla för att bli bortlämnade till min familj och det tog ett tag innan dom var sig själva igen. Men efter de tre nätterna som dom var på kattpensionat Egypten så visade dom inga som helst tecken på att dom varit rädda eller mått dåligt. Var sig själva och kelade som tusan när dom kom hem 😊 Så rekommenderar verkligen detta kattpensionat. Dom är helt underbara.

Nina

★★★★★ Fantastiskt hotell! Professionell och god omvårdnad. Fina rum med härlig utegård. Vi fick våra katter hem väl omhändertagna och nöjda. Allt är genomtänkt. Det finns även plats att lämna sin bil och man får transport till flygplatsen. Vi kommer säkert tillbaka! Varmt rekommenderar! ☺️

Dagmar

★★★★★ Det känns tryggt, professionellt och allt är väl genomtänkt och utfört. Anpassning efter just ens egna katt sker och detta i kombination med pensionatsinnehavarens stora kompetens gör att det känns helt tryggt att lämna bort sin katt. Möjligheten att välja om man vill se sin katt på Facebook bidrar ytterligare till att saknaden under semestern dämpas något. Rekommenderar detta pensionat varmt, min katt stortrivs och jag med!

Matilda

★★★★★ Det kändes tryggt och bra från första stund, då vi lämnade våra två katter över påsken. Rent, fräscht och stora rymliga rum med en härlig utegård. De serverades även en smarrig påskmeny till alla katterna. Vi kommer garanterat tillbaka!

Anneli

★★★★★ Detta är verkligen ett tryggt ställe där man kan lämna sin katt och vara 100 % säker på att den kommer få all uppmärksamhet som den förtjänar! Kommer aldrig lämna min Freja någon annanstans!

Pernilla

★★★★★ Tux fick åka till Egypten när vi åkte till London! Han kände sig hemma med en gång. Alla hade det bra, och det var så skönt att kunna slappna av och veta att han hade det tryggt och skönt hos Annika.

Esther

★★★★★ Bästa kattpensionatet någonsin. Rekommenderas varmt!

Kjell & Anna

★★★★★ Har haft mina två katter Sixten och Stella på pensionatet under två veckor och det har varit toppen för missarna! Väl omhändertagna och välmående fick jag hem katterna. Härligt att jag fick bilder och små berättelser och film på dem som jag kunde se på Fb när jag var på resande fot. Hit återvänder vi mer än gärna. Så rent och välskött och bästa ”kattmamman” Annika! 🙂

Pia

★★★★★ Kurre och Kurt ser alltid fram emot en semester på Egypten! Vi har varit där 6 gånger och bokat ytterligare 2 semestrar. Annika, du ser alltid till det bästa för oss så våran matte och husse inte är oroliga för oss.

Susanne & Berndt

★★★★★ Vår katt har nu varit 2 gånger på pensionatet. God omvårdnad och proffessionellt skött. Värdesätter bl.a. att få snabb återkoppling av hur det går under vistelsen. Vi rekommenderar detta varmt.

Irén & Torbjörn

★★★★★ Hej! Två små nöjda hotellgäster, Månsing och Gustaf, vill tacka för att de blivit så väl omhändertagna på ert fina kattpensionat när vi var på semester. Dom har bestämt sig för att bli stammisar och kommer garanterat att komma på besök igen 🙂 Ha nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År !!

Facebook 2015-12-07

Susanne & Stanley

★★★★★ Har äntligen hittat ett kattpensionat som jag känner mig 100% trygg med och kan varmt rekommendera detta till alla kattälskare! Rymliga, rena, mysiga rum med fantastiska uterum, all säkerhetsutrustning man kan tänka sig och ägare som VERKLIGEN bryr sig! Vi har nu lämnat Akilles två gånger på ganska kort tid, och han var inte det minsta orolig varken första eller andra gången utan fick leva ut sin charm hos Annika och Björn. Helt outstanding, vi kommer tillbaka såklart!

Christina

★★★★★ Morris stortrivdes o matte var lugn o glad. Kan inte bli bättre! Rena, fräscha lokaler och ett proffsigt och varmt bemötande. Vi kommer absolut att återkomma.

Anna

★★★★★ Vi har varit här tre tillfällen i år. Matte hade svårt att lämna oss första gången men vi har trivts så bra här varje gång. Fina rum och stor uteplats med klätterträd och hyllor att sitta och spana på. Vi fick också komma ut och se oss omkring i huset ibland vilket var spännande! Annika la ut bilder av oss på Facebook så att vår matte kunde känna sig lugn o se att vi mådde bra. Nu tycker till o med matte att det känns bra att vi är här när hon o husse är ute o reser. Vi har trivts från första gången. Vi kommer snart tillbaka!!! Hälsningar Murre o Tösen

Mia

Tack för att ni tog väl hand om Bambi!

Jamak

★★★★★ Fantastiskt hotell! Kändes väldigt tryggt och bra. Väldigt tillmötesgående och härlig personal. Kommer definitivt tillbaka igen med mina två små hjärtan.

Gabriella

Molly hade en fantastisk vistelse. Lugn omgivning. Annika helt underbar, som alltid ser till kattens bästa. Kan verkligen rekommenderas. ★★★★★

Mauri

★★★★★ Suveränt boende för vår lilla katta Frida i 1 vecka. Rekommenderas varmt!

Guje

★★★★★ Tessan har vistats på Egypten en vecka och såg ut att trivas bra. Kul att se bilder på fb när man är borta. Inte sista gången vi lämnar henne där! Kändes tryggt ! 🙂

2016-01-03 15:04
★★★★★ I dec 2015 var Tessan åter på Egypten och trivdes lika bra som tidigare gånger. Blir alltid väl omhändertagen.

2016-07-01 18:21
★★★★★ Juni 2016 var det dags igen för en veckas vistelse på Egypten. Där är verkligen suveränt bra på alla sätt så jag rekommenderar det till hundra procent. Tessan kommer igen. 

2018-05-19 14:38
★★★★★ 2017 var Tessan på Egypten 2 ggr och nu i maj 2018. Vad kan man säga Annica du är bäst !!! Så tryggt och skönt att du tar så väl hand om henne. ❤❤❤

2019-02-02 18:09
★★★★★ Vet inte hur många gånger Tessan varit på Egypten men 2ggr 2018 samt nu i jan 2019. Det är ju inte utan anledning som vi alltid lämnar henne där. Toppenställe ! ❤️😊😄

Britt-Marie

Min lite skygga Texas har trivts utmärkt! Känns tryggt att lämna honom här. Mina bästa rekommendationer ★★★★★

Sara

★★★★★ Ett riktigt lyxhotell för katter!

Karin

Nisse tyckte kattpensionatet var rena lyxhotellet. Tack Annika för ett jätte toppen toppen kattpensionat. Nisse vill jättegärna komma tillbaka.

Bengt

Kokos och Björn tackar för vistelsen, dom har varit så lugna och harmoniska så dom verkar haft det bra. Borta bra men hemma med matte bäst hälsar Kokos!

Molly

★★★★★ Ett ord summerar KANON! Vi kommer så fort vi åker bort igen.

Tina

★★★★★ Mina 2 katter har varit första gången på Kattpensionat Egypten. Jag kan varmt rekommendera detta ! God omvårdnad samt snabb kommunikation med en orolig matte. Känner stort förtroende för Annika och kommer att lämna dem igen. Ett + också med parkering och transport t o r Landvetter.

Irén

★★★★★ Vår katt Artemis har blivit väl omhändertagen. Det kändes bra och seriöst från första början och därmed tryggt att lämna henne på Egypten. Tack!

Anna

★★★★★ Har haft våra 3 katter där 🙂 mycket trevligt bemötande, rent och fint överallt 🙂 katterna såg nöjda ut på alla kort och även när vi hämtade dom. Kommer lämna med glädje dit igen när näste resa skall göras 🙂

Jenny

Tack så jättemycket från oss. Dom verkar ha haft det hur bra som helst och har redan funnit sig till rätta här hemma igen. Ses i September!

Mia

★★★★★ Har precis hämtat vår Charlie som haft ett jättebra boende under tiden vi varit borta. Rekommenderar varmt detta pensionat. Tack för go omvårdnad, vi kommer gärna tillbaka.

Maria

Tack så mycket för att du tagit så väl hand om Zelda. Det känns så tryggt att veta att hon har det bra hos dig, annars hade jag inte kunnat lämna henne. Du är värd en hel hög med guldstjärnor.

Inger

★★★★★ Våra katter Isak och Cilla har haft det fantastiskt bra på Kattpensionatet Egypten. Så mysigt och hemtrevligt, här märks det att katterna har det bra och blir ompysslade av kattvännen Annika. Stort tack!!!

Malin

★★★★★ Mina varmaste rekommendationer! Här har min stora fluffboll det hur lyxigt och bra som helst och vi kan verkligen koppla av när vi är bortresta.

Anna-Karin

Har varit hemma med Rasmus en vecka nu och han är en mycket lugnare katt efter att varit hos Annika! Fantastiskt proffsigt o vänligt bemötande! Nu ska jag boka nästa år!

Facebook 2015-07-13

Kristin

Vår Siri har haft en kanonvecka på detta ”lyxhotell”. Hon kom hem och var nöjd och glad. Fin omvårdnad och trevlig personal.

Mia

Tack så mycket från mycket nöjda Valle och Viktor, och deras husse och matte! Vi kommer gärna tillbaka!

Marianne

Tack för att du tagit så bra hand om vår katt!

Susanne

Svea hälsar och säger att hon kommer tillbaka. Hon är mycket nöjd och det är hennes husse och matte också. Det var en go liten kisse vi fick tillbaka.

Inger

Tack för jättefin omtanke om Dylan!

Marcus

De har haft det så himla bra! TACK!

Helene

Enzo och jag tackar för en toppenvistelse, mumsig goodiebag och den bekväma hämtningen och lämningen på Landvetter!

Cecilia

★★★★★ Detta är stället att va på om man är katt! Tack för fint omhändertagande. Trodde ju min lilla fis skulle vara vettskrämd, men hon visade sig ha både mod och självsäkerhet 🙂 Rekommenderas varmt! Vi kommer tillbaka 🙂

Carina

En trött och nöjd Gulliver hälsar och tackar för en mysig vistelse hos dig! ♡ Matte och husse hälsar också!  🙂

Ellinor

Kalle tackar för en mycket lyckad vistelse. Nu toksover han! 😀 😀

Sara

Jag förstår fullständigt de positiva utlåtandena. Väldigt fint pensionat som vi med all säkerhet kommer tillbaka till!

Camilla

★★★★★ Vår Birk har haft det toppen när vi andra i familjen var iväg på semester. Under resan har vi haft kontakt både via sms och foton! Han var lugn och harmonisk å ville knappt lämna stället . Rent, fräscht och möjlighet till både ute och innevistelse. Kommer garanterat igen!

Katrin

Tusen tack för den här veckan. Morris hälsar också, på väg att somna bredvid lill-husse.

Karin

★★★★★ Möttes av en välmående katt, hon har haft det gott. Kan varmt rekommendera detta kattpensionat, så fint och rent. Tack Annika! Vilken omsorg!

Ann

★★★★★ Tack för denna vecka, jag har haft en toppensemester! / Sotis (husse & matte hälsar).

Facebook 2015-02-14

Caroline

Du är en pärla, Milton var i toppform när han kom hem!

Ewa

Så härligt att hämta två harmoniska katter! Felix och Frazze tackar för gott omhändertagande och Matte och Husse oxå förstås!

Lotta

Stort tack för att Cleo hade det så bra hos dig!

Karin och Håkan

★★★★★ What a great find this place was! Annika looked after our old cat Chandler for two weeks. She kept me up to date via text message through the trip. She fed Chandler well, he had a great room to live in and I don’t see how any cat wouldn’t enjoy the cleanliness and attention Chandler received. Very much recommended.

Mat

Åh, vad glada vi blir för all kärlek du ger våran lille Bamse. Härligt att han trivs så bra. Det tänkte jag att han skulle göra, för det var så trivsamt hos dig på kattpensionatet.

Marie

★★★★★ Världens bästa ställe för din katt om ni ska åka bort! Nils & Minus har spenderat fem dagar där nu och verkar helnöjda! 🙂 Tack för allt! Killarna återkommer inom kort!

Johanna

Vill tacka dig för att du tog så väl hand om min lilla dam Cleo när jag reste till södra halvklotet och tillbaka igen. Hon är glad och nöjd efter sin vistelse hos dig, lekte ivrigt sönder sin lilla röda tygboll hon fick med sig hem och verkar stimulerad av de nya intrycken hon fick.

Åsa

★★★★★ Bosse bodde på pensionatet en vecka i höstas. Hög servicenivå och ett fantastiskt engagemang från Annika som driver pensionatet. Vi kommer absolut att inkvartera vår katt här vid nästa resa! Bosse trivdes väldigt bra, han var så lugn och fin när vi hämtade honom 🙂

Emil

Tack för att du tog så väl hand om Amos & Mose.

Barbro

Snygg-Sigge och Mys-Melker spinner och tackar! Snygg-Sigge ligger i mattes knä och bara myser och Mys-Melker väntar på sin tur. Husse och matte bockar och tackar för att våra kissar har blivit så väl omhändertagna.

Kristina

★★★★★ Viggo och Malin är såååå nöjda efter sin vistelse hos er och vi med. Vi kommer tillbaka.

Anders

Tack för att du tar hand om min och andras katter. Ett femstjärnigt Kattpensionat där jag tryggt lämnar min katt i din vård. Varma rekommendationer från Ing-Britt!

Ing-Britt

★★★★★ Detta hotellet är ett toppenställe ! Känner mig hemma direkt när jag kommer hit ! Och så många kompisar man får här ( mjau mjau ) tycker absolut ni ska testa detta hotellet !!! / stora gose kramar från Gizmokillen ….kurrrrrr ! Annika …du är bäst !

Eleine

★★★★★ Tummen upp säger jag och Alfons!

Jessica

Fantastiskt kattpensionat med ägarinna som brinner för katternas bästa! Messi trivdes alldeles utmärkt – vilket fantastiskt ställe! Annika har gjort ett kanonjobb! Kommer definitivt låta Messi komma tillbaka i framtiden! Kan varmt rekommendera detta till andra! ★★★★★

Magnus och Josefine

★★★★★ Kanonfint!

Robert

★★★★★ Känns väldigt tryggt att lämna vår katt Svea på Kattpensionat Egypten där hon blir omhändertagen och trivs bra!

Jennifer

Dear Annika, just saw your new outside area, looks so wonderful! We almost want to move back to Göteborg, just to know that Suzu would always have the chance to stay with you again (or his new little brother Yuma). Warm wishes from Berlin, Sara, Paul, Suzu & Yuma.

Facebook 2014-07-21

Paul och Sara

Vilka jättefina kort på mina killar! Det märktes att de trivdes från första stund. Tack för att du tar så väl hand om mina kissar!

Angelica

★★★★★ Jätteskönt att ha ett så underbart ställe att lämna Cozy på. Man ser hur han trivs och och hur väl omhändertagen han blir! Tack! Ses igen nästa vecka!

Gunilla och Hasse

Tack för att du tog hand om Tippen & Trazzel som gärna återvänder till ditt fina kattpensionat!

Ing-Britt

★★★★★ För första gången på sju år lämnade jag bort min katt Desmond på kattpensionat, vilket kändes lite nervöst. Från första stund när vi kommit fram kändes dock allt jättebra! Annika var jättetrevlig, pensionatet superfint och omgivningarna fantastiska. Desmond verkar ha haft det jättebra under de fyra dagar han var där, och kommer nog väldigt gärna tillbaka 🙂 Toppen att Annika kan ge insulin också!

Moa

★★★★★ Lotus och Lowa tackar för en kanonvecka hos Er, uppskattat av både dem och oss ägare, kan varmt rekommendera alla kattägare detta pensionat, katterna får minst lika mycket kärlek här som hemma. 🙂

John

Världens bästa kattpensionat! Fantastisk god omvårdnad om vår katt som har diabetes. Insulinsprutor och specialfoder har fungerat mycket bra. Fräscht och pensionatets ägare har kattens bästa för ögonen. 100% trygghet!

Anonym Eniro

Felix har firat Påsk i Egypten! Insulin två gånger om dagen och specialfoder har inte varit något som helst problem för pensionatet att sköta om. Inte lite kiss utanför lådan heller :-D. Efter fem dagar hämtade vi en glad och helt ostressad Felix som luktade lika gott som vanligt. Felix varit på många andra pensionat (innan han fick diabetes) och det har varit lika sorgligt varje gång vi hämtat honom. Han har varit deppig, stressad och luktat ofräscht. Men så blev det verkligen inte denna gången :-D. Äntligen har vi hittat ett pensionat som vi har fullt förtroende för och känner trygghet med. Kan rekommendera pensionatet till 110%. We will be back!

Lotta och Anders

Superfint! Mycket genomtänkt och kattvänligt, med en ägare som älskar katter och verkligen bryr sig kan jag bara ge detta ställe högsta betyg!!! En lyxhotell för katter :)) dessutom riktigt bra priser, kan det bli bättre!!! Jag kommer absolut lämna mina katter där igen!

Carina

★★★★★ Femstjärnigt lyxpensionat med en fantastisk ägare som tänkt på allt, och lite till… Genomtänkt till 100% och ett kanonställe för alla katter! ♥

Carina

Sudden och Doris tackar för sig. De (och matte) är mycket nöjda och kommer gärna tillbaks.

Anna

★★★★★ I dag har jag hämtat hem en lugn och nöjd katt, Siri. Tack för den här gången!

Malin

★★★★★ Helt fantastiskt vilken lyx och service i toppklass. Vi kommer gärna tillbaka!

Brita

★★★★★ Helt fantastiskt kattpensionat. Vår Sally kommer gärna tillbaka!

Petra

★★★★★ Bästa semestern är när man vet att de fyrbenta familjemedlemmarna har det bra och här mår de som prinsessor! ♥ Tusen tack för världens bästa omvårdnad!

Maria

Tack Annika, för att du tog hand om oss när matte och husse var på semester! Vi saknar dig, mjau Kurt, Kurre och Nisse!

Familjen Eriksson

Här har din katt det underbart! Trevligt och familjärt hotell för katten! Ett stort plus för transportservicen till flygplatsen! Bilen parkeras bekvämt och tryggt vid pensionatet. Kunnig och trevlig personal! Rekommenderas varmt!

Polly

Tack för att du har tagit så fint hand om våran Musse!

Sabina

★★★★★ Lyxigt värre för fyrbenta godingar som säger mjau!

Bitte

Klart Pistage kommer tillbaka! Han saknar redan sitt lyxiga pensionat!

Mats

Det är så mysigt att se att vår Siri har det så bra och ombonat hos er. Känns tryggt att hon har det bra!

Anna och Kjell

★★★★★ Här bor gästerna fint. Omvårdnaden kan knappast bli bättre!

Gunvor

★★★★★ Vår Cozy har blivit så otroligt väl omhändertagen. Detta blir hans andra hem.

Gunilla och Hasse

Du ska ha stort tack för Miltons vistelse hos er. Milton hälsar och hoppas att snart få komma till er igen.

Ewa

★★★★★ Jag bara älskar ditt kattpensionat!

Sara

Sigge och hans matte och husse hälsar och tackar för omvårdnaden! Mjau från Sigge!

Tomas och Kristina

★★★★★ Lyxhotell för katter!

Stephan

Ska du på semester så ge din katt 5-stjärnigt boende under tiden.

Eva

Skall rekommendera det till alla jag känner. 🙂

Renate