Bekväma tjänster

Ni vet väl om att vi erbjuder tjänster som gör tillvaron för dig som kattägare mycket lättare? I samband med bokning hos oss erbjuder vi följande tjänster:

Du kör din bil och katt till Landvetter flygplats. Vi möter upp, kör din bil och katt hem till oss, parkerar din bil på vår tomt och checkar in din katt. När du landar igen, möter vi dig med din bil och din katt, så att du bekvämt kan köra hem.

Du checkar in din katt hos oss, parkerar din bil och åker sedan bekvämt till Landvetter flygplats. När du landar väntar vi på dig och du åker lika bekvämt till oss, checkar ut din katt och kör sedan hem i din bil.

Vi hämtar din katt på flygplatsen, checkar in den på kattpensionatet och när du landar igen, lämnar vi din katt till dig igen.

Vi kör hem till dig, hämtar din katt på överenskommen dag och tid, checkar in den på kattpensionatet och lämnar den hemma hos dig igen när du så önskar.

Har du behov av andra lösningar, hör av dig till oss!

 

Vi har självklart tillstånd som djurtransportör enligt EU-förordning 1/2005 artikel 10.1. Kontakta oss för mer information!