Jultider & julstress

Julen är en högsäsong och under jul- och nyårshelgerna är det ett stort in- och utflöde av katter i vårt kattpensionat. För att inte stressa våra gäster för mycket och underlätta arbetets behöriga gång, så är det väldigt viktigt att passa överenskomna in- och utcheckningstider noga. Tänk tandläkartid, läkartid och liknande för att jämföra hur viktigt det är att passa tiden.  

Vi försöker hela tiden planera vårt arbete så att stress och onödiga störningsmoment undviks så mycket det bara går. Katter är känsliga djur och kan bli sjuka av för mycket stress. Det är därför vi är så noga med att tiderna måste hållas, för att minimera stress och förebygga stressrelaterade problem.

För tips om hur ni undviker olyckor under bilresan, besök vår FAQ-sida och läs mer under rubriken ”Min katt kissar / bajsar / spyr i transportburen när vi åker bil, går det att undvika?”.

Är ni osäkra på hur lång tid det tar att köra till oss, ta hjälp av adress, vägbeskrivning och karta på vår Kontaktsida. Ni kan också ringa eller mejla oss för mer information, vi hjälper gärna till. 

Välkomna!