Frågor vi får

Du vet väl om att vi har en sida med Vanliga frågor  ? Där kan du få svar på de vanligaste frågorna vi får, t ex den här:

Måste jag hämta och lämna på vissa dagar och tider?

Du kan inte checka in respektive ut på de stora helgdagarna, t ex jul, nyår, påsk, midsommar etc men i övrigt har vi valt att vara så flexibla som det går. Reservation för att vi ibland måste ange andra klockslag än de ni önskar men det beror på att vi vill ha det så lugnt som möjligt för våra andra kattgäster. Vill du checka in eller checka ut tidigare än 06.00 eller senare än 00.00, så får du betala en tilläggsavgift.

Tänk på att passa in- och utcheckningstiden noga! Kommer du för sent vid utcheckningen respektive för tidigt vid incheckningen, så håller inte vår planering. Ibland är det en ny kattgäst som ska in i samma rum, det behövs tid för att städa rummet ordentligt mellan gästerna och för att ställa iordning det för den nya gästen. Vi tummar aldrig på städningen och det kan då bli din katt som blir sittande i sin transportbur i väntan på sitt rum. Det är ingen bra start för din katt och kan bidra till att katten blir stressad och rädd.