Viktig information!

TRAFIKSTÖRNINGAR

UPPDATERING 2014-08-04: Under vecka 32 kan det hända att vägen upp till oss är avstängd pga de sista etapperna av fibergrävningen. Det innebär att ni som ska lämna och hämta katter får parkera i paddocken och ta en promenad till oss. Vi hoppas att detta inte ska medföra för stora olägenheter. Troligen är sedan fibergrävningen klar och från vecka 33 är allt som vanligt igen. Informationen kommer att hållas uppdaterad på vägsamfällighetens hemsida, grusvagen.se. Tack för ert tålamod!

UPPDATERING 2014-07-20: Nu har grävarna haft semester i två veckor men kommer att vara i full gång med grävningarna under v 30. Det innebär att vägen kommer att vara avstängd mellan den 21 juli till den 24 juli. Ni som ska lämna och hämta katter, använd den alternativa vägen via Gäddhult, se karta.

UPPDATERING 2014-06-30: Under v 27 kommer grävning ske i Vikaliden. Utfartsvägarna kommer under denna tid att vara avstängd då och då, skyltat vid avstängning. V 28 – 29 kommer grävarlaget att ha semester och grävning återupptas v 30. Informationen kommer att hållas uppdaterad på vägsamfällighetens hemsida, grusvagen.se.

UPPDATERING 2014-06-29: Står det en skylt ”Vägen avstängd” vid infarten från 156:an, så är vägen avstängd och alternativvägen via Gäddhult får användas. Står det ingen skylt vid infarten från 156:an, så är vägen öppen men ta det försiktigt!

UPPDATERING 2014-06-22: Under början av v 26 kommer grävning att ske i Vikaliden. Vägen kommer under denna tid att vara öppen. Det kommer dock att vara arbetsfordon i rörelse på vägen, så vi uppmanar alla att ta det lugnt. Ny information kommer att finnas på vägföreningens hemsida www.grusvagen.se.

UPPDATERING 2014-06-19: Vägen är öppen hela midsommarhelgen.

UPPDATERING 2014-06-13: Måndag och tisdag v 25 börjar de gräva igen vid Vika, vilket betyder att vägen återigen blir avstängd. Efter Vika beger de sig vidare till Vikaliden, där det också blir grävning i vägen till en början. Ni får hålla utkik och vara beredda att åka över Gäddhult. Vi ber om överseende med olägenheterna.

UPPDATERING 2014-06-06: Vägen kommer att vara avstängd när det står en skylt att vägen är avstängd vid infarten från väg 156. Står det ingen skylt är vägen öppen men grävmaskiner och lastbilar kommer att arbeta, så kör försiktigt! Är vägen avstängd gäller omvägen via Gäddhult.

Vi ber om överseende med eventuella olägenheter men den normala vägen till Kattpensionat Egypten kommer att vara oframkomlig från och med den 2 juni, måndagar till torsdagar mellan kl 06.30-16.30 pga grävning för fiber.

Hur länge fibergrävningen kommer att pågå går inte att beräkna i nuläget. Detta berör endast de av våra kunder som lämnar och hämtar sin katt under dessa dagar och inom dessa tider.

Det finns en alternativ väg fram till oss, karta över den bifogas. Klicka på kartan för att förstora den.

Har ni frågor med anledning av detta är ni varmt välkomna att mejla eller ringa oss.

Tack för ert tålamod!