Vi bygger nytt!

Vi har tröttnat på att behöva säga nej till alla kattägare som vill boka in sin katt hos oss, speciellt under högsäsongerna. Så vi har ansökt om bygglov för att bygga ett kattpensionat till. Vi vill inte bygga ut till ett större hus, vi bygger i stället ett helt nytt hus beläget ca 3 meter från det andra, allt för att bibehålla den småskaliga och personliga känslan samt för att inte ha för många katter i samma hus.

Det nya huset kommer att se lite annorlunda ut. Standarden kommer att bli högre, rummen större med varsitt stort uterum mot väster, med vacker utsikt över bäcken och ängarna. Totalt blir det 9 rum till, varav 1 isoleringsrum, plus ett kök, förrådsutrymmen samt en toalett med dusch. Uterummens slussar kommer att byggas ihop med det andra husets uterum och det kommer att bli en mysig liten inhägnad gård mellan husen. Alla detaljer är inte klara, bygglovet är ännu inte beviljat men vi hoppas att vi ska komma igång med bygget under första halvåret. 

Någon tidsplan för öppnande finns inte ännu men vi hoppas kunna återkomma med någon slags uppskattning när alla papper är klara.