Stamkundsrabatt

publicerad i Bokning, Nyheter, Villkor & priser

Det är fantastiskt roligt att du väljer oss som kattpensionat för din pälskling och dessutom återkommer gång på gång! Varmt tack för det! Hos oss får du dessutom 10 % stamkundsrabatt på priset (gäller ej kostnader för andra tjänster) från och med din tredje bokning. Vi tycker det är viktigt att ge dig som återkommande kund en bonus. Det är också viktigt för din katt, eftersom din katt anpassar sig snabbare när den känner igen sig och det i sin tur minskar din katts stress vid den påfrestning ett miljöombyte innebär.

Vi är glada över att du och så många andra blir stamkunder och ni är nu så många att det blir svårt för oss att hålla reda på. Visserligen anger vi att du själv måste hålla reda på när tredje bokningen inträffar, be om en personlig stamkundskod och fylla i den vid bokningen för att rabatten ska kunna falla ut men vi har kunnat hjälpa till med det om du glömt detta vid bokningen. Nu har vi inte längre någon möjlighet att kunna hjälpa till med detta, vilket vi beklagar men vi ägnar hellre vår tid åt din katt än åt administration.

Vill du utnyttja din stamkundsrabatt, så anger du din personliga stamkundskod vid bokningen. Har du blivit stamkund, så meddelar du oss det vid din tredje bokning och får då din personliga stamkundskod, som du sedan använder vid kommande bokningar. Enkelt och smidigt! Välkommen!