Sanna har hittat sitt hem!

publicerad i Allmänt, Kattpensionatet, Nyheter

Sanna har idag 2015-11-16 hittat sitt hem!

Sanna och hennes äldre kompis Sara hittades utsvultna och undernärda en tid efter att deras ägare avlidit. De anhöriga fattade ett kärleksfullt beslut, att ge flickorna en chans och placera dem hos oss i stället för att avliva dem. Med omvårdnad, kärlek och specialkost började flickorna hämta sig så sakteliga. I samråd med veterinär var de anhöriga tyvärr tvungna att låta Sara somna in, hennes tunna lilla kropp var alltför illa åtgången. Men lilla Sanna fortsätter att återhämta sig och är både pigg, frisk, social och en riktig liten kelmaskin.

Nu söker Sanna ett nytt, ansvarsfullt och kärleksfullt hem, då ingen av de anhöriga har möjlighet att ta hand om henne. Sanna är fullt grundvaccinerad och avmaskad samt kastrerades och ID-märktes den 6 nov 2015. Sanna är född i mars 2013 men ser mycket yngre ut pga undernäringen. Hon är oerhört social, kelig, lekfull och pigg. En härlig kattflicka med självförtroende. Hon sköter låda och hygien exemplariskt och äter det mesta. Sanna har varit innekatt i hela sitt liv men skulle nog uppskatta att få tillgång till utevistelse under säkra former. Sanna är numera van vid hundar. Beräknat flyttdatum är någon gång i första hälften av november och efter överenskommelse. Priset för Sanna är 1500 kr och då täcker det enbart kastreringskostnaden. Avtal kommer att skrivas som reglerar att om något inträffar, så ska Sanna utan undantag flytta tillbaka till oss. Med Sanna följer också ett litet flyttpaket.

Är du Sannas nya hem? Mejla då till info@kattpensionategypten.se och ange namn, adress, telefonnummer, förutsättningar för att ta hand om Sanna på bästa sätt och övrig information om hur du kan ge Sanna den omvårdnad, kärlek och miljö som Sanna behöver. Självklart är du välkommen att, efter intresseanmälan och tidsbokning, besöka henne. Fri prövningsrätt förbehålles.

För fler bilder på Sanna, besök hennes fotoalbum på vår Facebooksida: Sannas fotoalbum (Facebook)