Månadens Profil – Maj 2016

publicerad i Allmänt, Kattpensionatet, Nyheter

Nätta och blyga men ack så mysiga Molly är Månadens Profil i Maj 2016. Denna rara och positiva Huskattsflicka är född 2013 och har den allra ljuvaste personllighet. Hennes färger går i cremerödtigré med vitt och ögonen går i gula toner, fint matchande hennes silkeslena päls.

Visst verkar Molly blyg men hon är en framåt flicka, som gärna talar om vad hon vill med sin blida stämma. Mest vill hon vara med och följa vad som händer i kattpensionatet. Molly är mycket social och söker sällskap så fort hon kan. De andra katterna intresserar henne, visst, men helst vill hon vara med människor.

Och som hon kan gosa! Det finns så mycket gos och kel i denna lilla kattkropp, så det både räcker och blir över. Mollys människokärlek gör dig glad och tacksam över att du får ta emot hennes tillit och förtroende. Det känns ända in i märgen att Molly är oerhört väl omhändertagen av sina människor och att den tilliten grundats i det. Visst är hon lite blyg men den blygheten smälter bort fort.

Molly älskade att vara i uterummet. Där satt hon länge och spanade men så fort människor rörde sig inne i kattpensionatet kom hon in direkt för att se vad som hände. Vankades det kanske gos och kel? Och det gjorde det alltid, förstås, Molly går inte att motstå. Hon kunde kela i princip hur länge som helst och följde dig som en hund när hon fick vara ute i lokalerna. Nyfiken som en liten röd strut så ville hon alltid vara med där det hände. Det kändes så gott att hon var så sällskaplig, som människa är det bara att njuta av hennes intresse.

Maten var inga som helst problem, Molly åt allt som sattes fram, med god aptit. Hon hade sin favoritmat och den serverades som kvällsmat. Då njöt hon och spann under måltiden. Helst ville hon vara med i köket när maten hälldes upp i skålen. Sedan följde hon med hela vägen till sitt rum och visade sin uppskattning.

En underbar kattflicka, som med sin blida men nyfikna och sociala personlighet fyllde oss med stor glädje. Vi längtar efter dig, Molly!