Månadens Profil – Maj 2015

publicerad i Allmänt, Kattpensionatet, Nyheter

Underbara Ragdollflickan Svea vet minsann hur man förgyller människans tillvaro. En underfundig och varm personlighet parad med stor skönhet lämnar alltid spår efter sig. Svea är född i november 2010 och alltså i sina bästa år. Lagom ung och lagom erfaren. Men framförallt med en helskön personlighet och ärliga blå ögon.

Svea är mycket social och vill gärna vara med där det händer. Hela tiden. Gosa är en favoritsysselsättning och det var inte bara en gång jag varit nära att snubbla på grund av hennes närhet till mina ben. Att sno mellan benen är att gosa, anser Svea bestämt. Nyfiken är hon också och varje kattrum skulle kontrolleras utifrån. Varje dag. Noggrant.

Kattluckan lärde hon sig själv på två röda sekunder och att gå in och ut som hon ville uppskattades väldeliga. Gick jag ut, så gick Svea ut. Gick jag in, så gick Svea in. Som en liten stalker, nästan. Men en kär liten stalker, ska tilläggas.

Varje morgon berättade Svea på ett både pockande och milt sätt att hon minsann förtjänade att få strosa runt i lokalerna och vara med. Överallt. Helst så nära som möjligt. Jag måste erkänna att jag varje dag såg fram emot hennes sällskap och att få prata en stund med henne. Hon lyssnade alltid uppmärksamt och svarade.

Svea är en så personlig, vacker och vänlig själ, så att jag nästan känner att jag vill behålla henne. Fast det får jag ju inte. Men att få njuta av henne då och då är en ynnest. Tack för det.