Kattälskande pålitlig ersättare sökes!

publicerad i Allmänt, Kattpensionatet, Nyheter

2018-10-18 Tjänsten är tillsatt!

Vi söker en pålitlig och självgående ersättare, som kan arbeta i vårt fräscha, mysiga och välskötta kattpensionat när vi reser bort. Det innebär arbetstillfällen på ca 3-4 timmar per dag under en-två veckor på sommaren, vissa skollov och storhelger eller annan planerad ledighet. Arbetsuppgifterna sköts på varierande tider. Det är alltså en stor fördel om du bor i närheten, körkort och egen bil krävs.

Att sköta ett kattpensionat består bland annat av smittskydd, säkerhet och bemötande. Självklart måste man älska katter, kunna läsa deras beteende och kunna hantera dem men det krävs också att man är noga med hygien (städning och smittskyddsrutiner), ser till att det är välstädat, snyggt och prydligt, håller uppsikt över katternas hälsotillstånd och ger god service till ägarna vid in- och utcheckningar. Att följa rutinerna är A och O, katter mår bäst av fasta rutiner och säkerhetsrutinerna är viktiga för tryggheten. Övervakningssystem i form av kameror, babyvakter och brandskydd finns förstås. All administration sköts av oss och ordnas innan vår frånvaro.

Timlön utgår. Betald upplärning sker på plats efter överenskommelse. Har du F-skatt och vill fakturera går det också bra. Vi vill kunna presentera dig med foto och personuppgifter på vår hemsida och vår Facebooksida, så att våra kunder känner sig trygga. Vi har ett gott rykte som vi är mycket rädda om och är nästan alltid fullbokade.

Är du rätt person så finns det goda utvecklingsmöjligheter men det kan vi tala mer om när vi träffas.

Läs mer om vårt kattpensionat och vår verksamhet här på vår hemsida.

Vår Facebooksida:
https://www.facebook.com/kattpensionat/

Kontakta Annika Brage på tfn 0706500340 (vardagar 10:00-16:00) eller mejl info@kattpensionategypten.se för mer information och ansökan.