Håll tiden

Under högsäsong är det mycket viktigt att hålla in- och utcheckningstider exakt. Vår verksamhet fungerar inte annars. Vårt liv fungerar inte annars.

Kattpensionatets verksamhet är noggrant planerad, timma för timma, dag för dag, sju dagar i veckan. Verksamheten planeras efter de kattgäster som bor på kattpensionatet, alla in- och utcheckningar, slutstädningar, förberedelser av rum för ankommande gäster och alla andra göromål. Dessutom behöver personalen t ex äta lunch, ta en dusch, byta arbetskläder, besöka toaletten eller ha lite fritid då och då.

Har vi kommit överens om en in- och utcheckningstid så ska den hållas. Saknas önskemål om in- och utcheckningstid i din bokning, så kommer vi att tilldela dig tiderna. Det är inte heller säkert att du kan få exakt de tider du önskar pga att det helt enkelt inte är möjligt. Vi försöker vara flexibla men vi behöver också respekt för de tider vi kommit överens om. Fungerar inte detta, så måste vi övergå till fasta dagar och fasta tider för incheckning och utcheckning.

Tack för din förståelse!