Inger

0

Tusen tack från Smilla och hennes matte. Kan inte finnas bättre pensionat att lämna sin katt på. Lyxigt proffsigt gosigt även om min katt är väldigt speciell så kunde det inte vara bättre. Tack Annika 😻😻👍

Christer

0

★★★★★ Bättre kan det inte bli. Så bra att nästa gång tar jag in själv och låter katten åka med.

Peter

0

★★★★★ Helt fantastiskt pensionat! Annika är så kunnig och trevlig, och katterna stortrivs där! Har aldrig känt så stort förtroende för en främmande människa med mina katter innan. Inget att anmärka på, mycket professionellt och varmt omhändertagande! 10/5!

Åsa

0

★★★★★ Underbart ställe med bästa tänkbara omhändertagande. Tack Annika för superservice! Morris & Co

Stefanie

0

★★★★★ Jättefint och trevligt pensionat. Jag tror att Muis har haft en bättre semester än jag.

Linda

0

★★★★★ Bästa kattpensionatet! Man kan verkligen koppla av och känna sig trygg med att ens katter blir omhändertagna på bästa sätt!

Cecilia

0

★★★★★ Isolde var i trygga händer!

Isabell

0

★★★★★ Våran Morris bodde på hotellet i 8 dagar och han har haft det toppen! Vi är så nöjda! Morris kommer komma tillbaka. Rekommenderar verkligen detta kattpensionatet!

Stig

0

★★★★★ Vi berättar ofta och gärna för kattmänniskor om Kattpensionat Egypten. De har ett erbjudande som är unikt och en underbar service. Kändes mycket tryggt att lämna Cesar hos er. Vi kommer tillbaka.

Linda

0

★★★★★ Bästa stället att lämna sin katt på. Katterna får mycket kärlek och gos. Detta var Nisses första besök här, men absolut inte det sista…

1 2 3 4 18
Translate »